Ako prinútim notebook, aby mi sťahoval vo VLC či mediaplayer ??
Dajme tomu, že chcem stiahnuť film z uložto. Predtým mi notebook sťahoval normálne v mediaplayer, ale za posledný mesiac stiahne tento film vždy vo WinRar. Netuším ako to zmeniť. Nejdemi to. Na malom netobooku sa ma spýta, v ktorom programe to chcem stiah
Hm.... to sa mi zdá nejaké moc divné... Ako môže film na jednom pc sťahovať v Rar-e (teda v zabalenom súbore) a na inom zas vo WMV... (teda normal film), asi sú niektoré filmy už zabalené, aby mali menšiu veľkosť a preto sa sťahujú v Rare...
ony sa sťahujú normálne, ale na otváranie toho typu súborov máš teraz z neznámych dôvodov nastavený winrar..? alebo je to inak? neviem sa z toho vysomáriť príliš
@majox tak zbytočne sa ti to zdá divné, hocičo čo sťahujem hociaký film tzak mi sťahuje v rarke, aj keď taký nie je, na malom booku to stiahnem normálne v media alebo VLC ale tu nie, neviem prečo, predtým mi to nerobil, asi som to nejako hlúpo náhodou nastavila, lenže neviem ako a neviem ako to prestaviť
@dsimca cize tebe to stiahne ako .avi a otvori ti to vo winrare? tak klikni pravym a nastav otvorit v programe, nastavit predvoleny program..alebo take nieco
@piter09 mne to v rarku ani neotvorí, jedine že to hodím do VLC alebo KMP, ale to nie je problém lebo ja všeto pozerám cez VLC, ale problém je pri napalovaní, CD to takto nerozozná a sťahujem klasicky avička
Klikni na Štart---->Predvolené Programy---->Nastaviť predvolené programy---->WinRar----->Zvoliť predvolené nastavenia pre tento program-----> a tam si dáš preč čo nechceš aby sa otváralo vo Winrar-e dúfam že pomôže
Štart----->Predvolené programy----->Priradiť typ súboru alebo protokol k programu---->Tam si vyber AVI, alebo nejaký súbor čo chceš a nastav si program v ktorom to chceš spustiť, toto je už asi posledná šanca
nechapem...ked to mas v avi tak ako ti to stahuje v rarku ked ti to rarko ani neotvori..avi je raz avi a musi to rozoznat dvd pokial prehrava avi a je jedno ako to mas nastavene v pocitaci
nechapem ze ako ti to hodi do winrar ked ti to v tom nejde otvorit...co to ma priponu avi a ikonku rarka alebo co??
@piter09 nematuruj nad tým, proste a jednoducho mi to vždy stiahol do rar aj ked som sťahovali avi aj keď som sťahovala neviem čo. majox mi už pomohol, už nechaj tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Aha, ok A aký máš prehliadač?
A aké majú tie filmy prípony + aký máš windows?
a to ze pises ze predtym ti to sahovalo v media alebo VLC.. su to len programy na prehravanie medii. so stahovanim to nema nic spolocne
a aj ked stiahnes v rarku, neviem co je na tom zle, ved to mozes rozbalit a v rarku to ma o nieco mensiu velkost
Klikni na Štart---->Predvolené Programy---->Nastaviť predvolené programy---->WinRar----->Zvoliť predvolené nastavenia pre tento program-----> a tam si dáš preč čo nechceš aby sa otváralo vo Winrar-e dúfam že pomôže
Tak to skús takto:
Štart----->Predvolené programy----->Priradiť typ súboru alebo protokol k programu---->Tam si vyber AVI, alebo nejaký súbor čo chceš a nastav si program v ktorom to chceš spustiť, toto je už asi posledná šanca
nechapem ze ako ti to hodi do winrar ked ti to v tom nejde otvorit...co to ma priponu avi a ikonku rarka alebo co??
Hehe, rád som pomohol Nemáš začo