cawte... mam huste vlasy vzdy nakratko ostrihane.. no nie az tak moc nakratko skratka take ze sa da dat na ne gel ale dost tazko sa to geluje lebo 1.moc dlho mi to nevydrzi a po 2. vlasy mam az moc huste no nwm ci preto mi furt padaju a neostanu tak ak
ja mam tiez huste vlasy a gelujem si ofinu Ono mne to drzi lebo si ich nechavam dlhsie. Ked ich mas moc kratke tak ti budu padat. A skus si nagelovane vlasy este prejst lakom na vlasy mne to pomaha
hlavne aby nevyzerali ako gél, v ktorom plávajú vlasy ako u niektorých.
inak namiesto gélu ti odporúčam gumu na vlasy, ale nejaké iné prípravky tejto vláknitej štruktúry. sú silnejšie, nespotrebuješ toho tak veľa a nebudeš vyzerať divne, pokiaľ to nebudeš vedieť použiť, ako to väčšina chalanov s gélom proste nevie.
aaha... no dik..a chcem sa spytat je lepsi ten penovy gel alebo taky normalny ? ... este som tu niekde cital na tomto fore ze nemam mat slabo navlhcene vlasy ale ze na normalne mokre vlasy mam dat gel ze to bude lepsie.. co je na tom prawdy ?
zalezi od vlasov, s vlastnej skusenosti TAFT ma najsilnejsie tuziace gely,tak skus to to by malo drzat,ale dost zlepuju vlasy...to sa mne zas moc nepaci,...a zas ked si kupis vosk s toho masneju vlasy ale u niektorych matnych voskoch ani nie,...ja osobne pouzivam NIVEA gel,pekne vonia a tuzi tak akurat,a vzdy po naneseni prejdem lakom a je to v pohodke ale od ziadneho vyrobku necakaj zazraky ze ti bude drzat v kazdej situacii,iba ze by si si tam dal kilo gelu a vyzeral ako daky šašo ...
no ak mas huste vlasy tak si ich daj preriedit potom sa ti bude aj lepsie nanasat gel a nemus to mat cele ako jednu gucu ked budes mat huste a dlhe vlasy tak sa to aj tazsie geluje!ja si gelujem vlasy taftom 5 to je najsilnejsi niekedy bud ze si navlhcim trochu len ruky dam gel na ruky a potom navlasy alebo ze si trochu navlhcim vlasy a dam na to gel ale to je uz o vlasoch no ak chces aby ti to drzalo tak si daj na to lak lebo zafuka vietor a ofinu budes mat v pazi!ale ked si nagelujes vlasy je dobre mat aj suchy efekt a nie uplne mastny tak si tie vlasy vyfenuj take nagelovanie dostanes este aj objem
"milujem ke´d možem zajsť prstami do krásne lepkavých vlasov od gélu popripade zlepených od laku alebo niečo podobne je to ešte krajší pocit ako hrať sa s tri týždne neumýtími vlasmi "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
inak namiesto gélu ti odporúčam gumu na vlasy, ale nejaké iné prípravky tejto vláknitej štruktúry. sú silnejšie, nespotrebuješ toho tak veľa a nebudeš vyzerať divne, pokiaľ to nebudeš vedieť použiť, ako to väčšina chalanov s gélom proste nevie.