Neviem či sa dá všetko radiť ku teen seriálom, ale myslím, že by sa malo: Skins, Misfits, Teen Wolf, Daria, Higher Ground,... A ďalšie napr. Dexter, Moonlight, Being Human,...
otázne je že čo presnejšie hľadáš ale myslím si že ak skúsiš seriály ako sú Game of thrones, How i met your mother (himym), Dexter alebo po prípade Heroes tak neoľutuješ alebo ak hľadáš niečo skôr pre dievčatá tak potom The vampire diaries, alebo 90210 nová generácia ... ale tak záleží len na tebe a na tvojom vkuse
ja pozeram teraz cez prazdniny prave to Pretty little liars a True blood, plus ešte Leverage, to je dobrý seriál, ale vzhladom na to,že je už 5.seria, sa mi zda, že stracaju napady, a pride mi to už take nezaživne..
cez rok sledujem len The vampire diaries
ale dalšie serialy,čo ma bavili boli Kyle XY, O.C.California, Joan of Arcadia, Veronica Mars..to su asi take moje naj
@ouch vlastne ani neviem, najpravdepodobnejšie vysvetlenie je to, že nerada pozerám to, čo kopa ľudí okolo mňa, potom mám pocit, že sa opakujem (ale čo ty vieš, možno o desať rokov, keď vás to prestane baviť
ale asi iba o minútu alebo tak
proti gustu... ak ti to pomôže prvý diel som kedysi i ja videla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
btw... tbbt,himym,misfits,red dwarf..
walking dead
big bang theory
bones
Hviezdna brána!
(asi jediný nekreslený seriál, čo som kedy pozerala a bavil ma
cez rok sledujem len The vampire diaries
ale dalšie serialy,čo ma bavili boli Kyle XY, O.C.California, Joan of Arcadia, Veronica Mars..to su asi take moje naj
a inak Doctor Who innocent: ), Skins, Friends, Heroes, Dollhouse, TVD, TBBT,...
A neuveríš, čo som dnes začala pozerať!
Hviezdnu Bránu ?
Nie A má to väčší súvis s tým, čo by si každý myslel ako s SG
(ale je tam rozprávajúci kaktus! :
(ja som si naozaj myslela, že tentokrát to bude niečo výnimočné !)
som začala, s tým, že preboha, to čo je a ako som to mohla kedysi pozerať, ale potom sa zbadám, že už som na asi dvanástom dieli, sviňa napínavá to je
(i keď všetci vyzerajú ako Pacmanovia, keď rozprávajú pri zábere z profilu)
A je tam rozprávajúci kaktus! Skutočne rozprávajúci!
nakoniec to skončí jak s Pokémonom -.- .
a ja som to tiež pozerala kedysi! ale príde mi to, ako blbosť teraz trochu (síce, neviem, dávno som to videla naposledy..)
a ja si takého raz zaobstarám !!!
dúfam, že nie, toto má na to málo dielov!
(myslíš, že mi to nepríde ako blbosť? ale chcem vedieť, ako to všetko dopadne, si to nepamätám!
koľko?
no, ale aspoň ťa to chytilo, i keď je to blbosť .
(mne sa tiež stáva, že ma chytia také blbosti, až sa za seba hanbím =/
no, dve či tri série po 50 dielov, máličko (ale možno skončím po prvej, tej klasickej, to by bolo ideálne )
Ja si zakladám na tom, že ma chytávajú zásadne blbosti!
no, je to menej ako Pokémon, to hej, ale ani to nie je až tak máličko zas !
eh... no, mňa taká neuveriteľná blbosť raz chytila, ku ktorej by si sa ty isto neznížila !
je, diely sú o čosi kratšie, sa mi tak zdá
Sajrajt?
a vlastne.. prečo ho nepozeráš ?! (i keď viem, ty si si nechcela narušiť predstavu Cassanovu, či čo si to písala
ešte kratšie :o? to musia byť fakt krátke !
jj
ale asi iba o minútu alebo tak
proti gustu... ak ti to pomôže prvý diel som kedysi i ja videla
(kým to neprestanú vysielať, tak ma to baviť neprestane ! a keď zvážime, koľko rokov to už ide, je pravdepodobné, že ma to bude držať do konca života
jaj
ale to nie teraz !! to už dávnejšie !
a ja som knihy čítala, nie filmy (síce, jednotku som i videla
to ťa ospravedlňuje, ja som v tvojom veku tiež čítala podivné knihy
ono vlastne ani nie "v tvojom veku" lebo to bolo pred viac ako rokom tuším !
to som brala do úvahy!
to som rada .
(vlastne, teraz, keď sa nad tým hlbšie zamyslím, aj pred dvoma rokmi asi
vlastne, ono mi to napadlo preto, lebo som to aj začala minule čítať, ale to som sa už len smiala a nemohla som si pomôcť
no vidíš!