@Grietusha to chapem ..ja by somv nich vydrzal tym padom do rana lebo my po koncerte vacsinou ideme vypit a potom ich dam dole az ked pridem domov ...ale ked su skryte v topankach tak nevadi ze smrdia
hehe momentalne pasiky a to biela , siva , tmavo siva aa černa a opakuje sa cheche =P .... ja ponožky bez pasikov ani nemam všeeecke len pasikave ine nekupujem =P hehe ... moja závislosť =P LoL
zelene konkretne: vrch je svetlo zelený a spodok tmavo zelený...rozmýšlam či to bolo schválne tak dizajnersky spravené alebo sme len nemali dost čistu podlahu....hmmmm...
@fxx nahodou ja by som to rada videla, to musi byt sranda ved v teniskach je to normalne, ale uz len biele ponozky v ciernych lakovkach su bohovske, no ale keby boli clenkove k trojstvrtovym gatiam uz len srdiecko tam nakreslene a ides
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
nie, neodhalím
voňajú slobodou, ktorú som cítila, keď som dnes nadšene koncertovala v TN. koncertné poty aspoň dve hodiny nezmývam
Ale fakt je, že každú mám inú. Na pravej nohe mám číselný vzor a tá ponožka je bez dier. Na ľavej nohe mám deravú ponožku s macíkom
ale raz,dal som si do nich biele kotnikove,a ked som si sadol.. to boli ujeby jak to vyzeralo
(v stane ti ukážem také ponožky potom,aj poltopanky si dam)
len už prosim ťa poď!!!
tak pridem ... v pondelok=D=D=D
chceš ešte motivaciu?? -v pondelok mam narodky