Zdravím, včera som bol na umb/pravo na príjímačkach a z 526 som skončil na 151až156 mieste, čital som že beru 130 ludi. Medzi mnou a 130 je rozdiel 4 body(čo je tušim jedna otazka). Čo myslite aké su šance že by ma zobrali na odvolanie?
@erv takisto som bola..aa dost som tie skusky odflakla kedze som sa umiestnila na 425 mieste..pretoze do BB vobec nechcem ist a tak som to naschval odflakla..napriek tomu sa mi tie testy zdali celkom lahke..inak myslim ze 130 je dost malo na to kolko ludi sa im tam hlasi
šanca tu je a naviac z tých, čo budú pod čiarou vezmú už iba tých ktorí si podali odvolanie. Budem držať päste nech to vyjde! Niežeby tá škola bola až taká výhra
Ak si pozrieš ešte raz výsledky s prijimacieho konania zistíš že neberú 130 ale 150 takže ak si napíšeš odvolanie máš isté že ta vezmú ja tam idem tiež takže v septembri sa vidíme kolega
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov