Najkrajšie,sú podľa mňa také ľahké,svieže,nevtieravé,žiadne sladké,silné.Odporučám,ovoniať tú Versace,alebo ešte aj Giorgio Armani Acqua di Gio.@chingula ,určite zmeníš názor
@jamie255 ja ti zas odporúčam nenazývať to čo sa páči mne "jeden veľký smrad"... toto vonia mne a zatiaľ skoro všetky tieto armani voňavky čo som mala možnosť ovoňať vo mne evokovali muža s kufríkom v obleku navoňaného touto pre mňa nelákavou voňou.
@jamie255 Mno ja nie som nejaký odborník na toto : D Vonia to fajn, tak sviežo no : ) Pre mňa je dôležité, aby sa to páčilo opačnému pohlaviu : D A mame sa strašne páči tá bvlgari (aj keď neviem či je to dobre alebo zle : D), tá vonia ako more.
tieto dve teraz používam, tá Gabbana je úplne TOP, predtým som mal Armani - Aqua di Gio, ktorá bola tiež super, páči sa mi ešte Hugo Boss Bottled Sport alebo Gucci - Guilty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a S8 night
mne väčšina pánskej kozmetiky smrdí
a tentu BOSS
Pre mňa to je plus, ale iné veci sú oveľa väčším plusom
a ešte nejaká voda po holení nejaká neviem aká to je
tieto dve teraz používam, tá Gabbana je úplne TOP, predtým som mal Armani - Aqua di Gio, ktorá bola tiež super, páči sa mi ešte Hugo Boss Bottled Sport alebo Gucci - Guilty