keby som vedel že mi zostáva 24 hodín života tak čo by som robil ? bol v depresii v izbe..nič by som nemohol robiť keby som to vedel a ak by som aj mohol určite by som si to neužil
rezal by som friško do kostola za nejakým fešákom kňazom, vyspovedal sa zo svojích hriechov aby som mhol ísť do neba a spoločne by sme čakali v náruči až to odvolakadial drbne.........filip
To iste, co by v skutocnosti robil kazdy bezohladu na to, co sem napisal - snazil by som sa prist na sposob ako zariadit, aby to nebol posledny den mojho zivota.
Ale keby to prebiehalo bez stresu, tak by som si určite zasexovala ,niekoho možno zabila ,zbila.. podľa nálady ale určite by som sa ospravedlnila ľudom ktorým som ublížila a ak by to bol chlap, tak viete čo by nasledovalo
@grossbitch Udělal by jsem to samé !!!! Ale já bych to udělal, idkybych měl před sebou ještě hodně dlouhý život !!! A proto v pátek přijedu za tebou lásko.
napísal by som závet,prechádzal by som sa s osobou ktorú milujem,išiel by som si pozrieť Bozk od Gustava Klimta a povedal by som priatelom všetko,čo by som chcel...pomiloval by som svoju drahú,dal si s ňou latté a veľa čokolády a zaspal by som pod teplou duchnou...
no sex, chlast, sex, chlast, cigy .. a konečne pooooriadny sex, lebo už by som neriešila, že čo ak budem tehotná .. a proste hudba , zábava s kamošmi a vyspovedať sa nakoniec
boal bysom najprv doma chivlku ryhlco potom vonka bysomsa koencne ozralaa niekto by ma presmykol potom bysom si dlal vodnu fajku sfetovala cela a setko este ine bysom skusila! co som neskusiladoteraz a este bysom isla povedta ludom veci co som im vzdy chcela! tobysom nesithla boha este odist do zahranicia niekde kdebyosm chcela ist ! malo hodin!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale keby to prebiehalo bez stresu, tak by som si určite zasexovala ,niekoho možno zabila ,zbila.. podľa nálady ale určite by som sa ospravedlnila ľudom ktorým som ublížila a ak by to bol chlap, tak viete čo by nasledovalo
a k teme netusim
Miško ja som si myslela že sa potešíš, a tebe vadím?:-ˇ( och joj...
@mm47 ja viem