Čaute ludia .. Mam dost vela absencii v skole kvoli neakym veciam -šport/zranenie a z časti aj lenivosť .. Chybal som dokopy asi 3 a pol tyzdna a neviem ci to este vykryjem..myslite ze sa to este da alebo sa mam nato vykaslat? Som prvak
Btw ospravedlnenky mam len co som chodil na kontroly na chirurgiu a z rehabiek co su dokopy 4 dni :/ chcem sa tam udrzat zivot na vs sa mi paci aj skola sa celkom da ale proste neviem teraz co mam spravit
tak ale veď ty vieš ako veľmi to máte povinné, či boli nejaké deadliny, zápočty a pod. čo si zmeškal, ospravedlnenky si určite zoženieš ak to skúsiš a myslím si že vyučujúci by ti nemali robiť problémy ak sa za nimi skočíš dohodnúť, poprosíš o konzultácie a pod., závisí na tebe či to doženieš a samozrejme aj na tom na akej si škole
wtf? napriklad si zistit konkretne predmety?
ja mam skolu 4 dni v tyzdni oficialne a chodim na jednu jedinu hodinu vo stvrtok poobede, pretoze vsetko ostatne je nepovinne.. takze to je jedno ze som tam v zivote nebola..
ale na tej jednej hodine kam chodim je zas nula neospravedlnenych absencii povolenych a dve ospravedlnene len.. tak asi to moze byt vselijak ze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ja mam skolu 4 dni v tyzdni oficialne a chodim na jednu jedinu hodinu vo stvrtok poobede, pretoze vsetko ostatne je nepovinne.. takze to je jedno ze som tam v zivote nebola..
ale na tej jednej hodine kam chodim je zas nula neospravedlnenych absencii povolenych a dve ospravedlnene len.. tak asi to moze byt vselijak ze