Diskusie - 4457. stránka fóra
27
Ake motivacne veci, vety a pod. pouzivate na vyburcovanie svojich lepsich vykonov alebo cim sa posuvate dalej ked neviete ako da
sklamanie zo seba ked vieme ze dokazeme viac... ako sa nakopnut atd Otvor fórum »
23. 2. 2012 20:54
12
Ako sa to volá?
prosím vás, nevie niekto, ako sa volá to, čo my baby zvykneme nosiť na hlavách v zime? nemyslím čiapku :D sú to vlastne také dve chlpaté guče na uši spojené nejakým plastovým/kovovým pásom v strede... . Otvor fórum »
23. 2. 2012 20:49
6
Obrázky GIF
Ahojte, spravila som si obrazky vo formate gif ale mam problem, ze ked ich dam na facebook tak sa mi nehybu :( prosim vas vie niekto co s tym? Otvor fórum »
23. 2. 2012 20:31
1
Mendelova univerzita, provozne eko fakulta
Chystá sa niekto? Sú tu nejakí študenti z PEF-ka? Potreboval by som súrne cenné informácie, rozmýšľam nad touto školou :) Otvor fórum »
23. 2. 2012 19:59
5
Masmediálna komunikácia Trnava
Našla som len dve témy a aj tak som sa nedozvedela potrebné. Hlavne by som chcela vedieť, kde môžem zohnať knižky na prijimačky a talentovky sa tam teda nerobia?a nepotrebujem múdre reči 15 ročných detí. :) Otvor fórum »
23. 2. 2012 19:47
50
23
Pistacie
Ked jete pistacie a narazite na zavretu pistaciu tak ju vyhodite alebo akym sposobom ju viete vydolovat von? -_- :DD Otvor fórum »
23. 2. 2012 19:36
10
Štúdium v UK, dobrá alebo zlá voľba?
Zdravím. Uvažujem trošku serióznejšie nad štúdiom v zahraničí, konkrétne nad Solent Univesity v Southamptone a chcel by som sa opýtať, či sa tu nájde niekto kto v UK študoval, študuje alebo tiež plánuje. Chcel by som sa... Otvor fórum »
23. 2. 2012 19:25Film
Neviete kde by sa dal pozrieŤ film Hranari online http://www. hranari. cz/ Otvor fórum »
23. 2. 2012 19:23
7
"Cross Pattée" - Tlapatý kříž
Chcela by som sa spýtať, čo vlastne naozaj znamená Tlapatý kríž "Cross Pattée" teda, skôr čo vyjadruje a či má nejaký súvis s Maltézskym krížom. Vlastne, ono by som o tom chcela vedieť veľa, hlavne... Otvor fórum »
23. 2. 2012 19:21
12
Farba či šampón?
čo si myslíte? Je lepšie dať si farbu na vlasy alebo šampón? Alebo nič..? :D :D Otvor fórum »
23. 2. 2012 18:57
39
Tí, čo chodíte na osemročný gymplel, ľutovali ste niekedy, že ste tam išli?
Ja mám momentálne dosť silný pocit, že tam asi nemala ísť a to z toho dôvodu, že keďže na budúci rok som oktáva, musím si vyberať semináre. Môžem si vybrať tri z jedenástich a normálny budúcoročný... Otvor fórum »
23. 2. 2012 18:45
7
Myš
Uš sa vám stalo, že ste naháňali myš, až ste tak zrýchlili, že ste si poriadňe nevšímali prostredie a nakoniec keď myš zaliezla do diery, tak ste sa po nej vrhli a hlava sa vám dostala... Otvor fórum »
23. 2. 2012 18:29
29
- som baba - nie
- som chalan - áno
Ďalšie možnosti »