Diskusie - 4455. stránka fóra
16
Rottweiler
chystám sa zaobstarať si malé šteniatko rottweilera, len by som ešte chcela vedieť nejaké názory ľudí, čo túto rasu chovajú. klady, zápory, pred tým, nech sa 100%tne rozhodnem... čítala som, že môžu... Otvor fórum »
24. 2. 2012 13:33
24
Ako si sam/a spravit piercing ?
cauko ludia :) chcela by som sa spytat ze chcela by som si prepichnut na uchu bud chrupavku alebo lalocik :) a chcela by som o tom vediet viac :) pomozete mi ? alebo potom si chcem... Otvor fórum »
24. 2. 2012 13:27
6
Ako naučiť potkana aby nerozkúsal káble !
Ako už mnohý viete, mám dvoh potkanov. Nepúšťam ich volňe do domu, lebo mám strach že niečo zničia. (Minule som mala nabíjačku na mobyl blízko klietky a rozhrýzli ju kompletne). ... Otvor fórum »
24. 2. 2012 13:21
31
Ženy, čo všetko si viete so ženou predstaviť?
Dokázali by ste chodiť so ženou? Žiť s ňou? Spávať s ňou? Alebo len nevinné alkoholické bozky? a ďakujem mužom, ktorí sa tu nevyjadria :D Otvor fórum »
24. 2. 2012 13:20Poetická Lubovňa, ocenenia
Prosím Vás, nevie niekto ani približne, aké "ocenenie" dostávajú autori na tejto súťaži ?? dostal som pozvanie, ale mám to 400 kilometrov, a do pondelka sa tam nemám ani ako dovolať, tak len orientačne sa... Otvor fórum »
24. 2. 2012 13:09
13
Ako naučiť potkana, aby nerozkúsal káble?
Ako už mnohý viete, mám dvoch potkanov. Nepúšťam ich volne do domu, lebo mám strach že niečo zničia. (Minule som mala nabíjačku na mobil blízko klietky a rozhrýzli ju kompletne). Ale... Otvor fórum »
24. 2. 2012 12:41Android Sony ericsson live with walkman
cez noc som mal zapnuté tuneIn radio cez wifi a telefón si našiel aktualizáciu. ráno som dal prevziať a inštalovať aktualizáciu, telefón sa reštartoval, nabehla obrazovka, kde sa akože rozbaľovali nejaké súbory, tá asi po... Otvor fórum »
24. 2. 2012 10:22
13
Tatra Banka - Personal Academy alebo VÚB - Start Konto???
Cauteee....... chystam sa zalozit si studentsky ucet, rozhodujem sa medzi Tatra Banka - Personal Academy alebo VÚB - Start Konto. Mate niekto skusenosti, ze ktore je lepsie ? Zaujimalo by... Otvor fórum »
24. 2. 2012 10:13
13
Vyjednávanie
Akurát mi montujú na byte dvere, cena ma byť 200eur (40 za kus). Potrebujem vedieť nejaký postup komunikácie, vyjednávania - ako zraziť cenu. Dáke body, čo mu mám hovoriť, argumenty, na právnickej sa... Otvor fórum »
24. 2. 2012 09:47
10
Kanady, steel, martens - prešov
ahojte neviete mi niekto poradiť, kde v Prešove by sa dali zohnať kanady, steely alebo martensky? poprípade v KE alebo tak v blízkom okolí:) díky Otvor fórum »
24. 2. 2012 06:34
39
Aladinova Lampa
Predstavte si že by ste mali Aladinovú zázračnú lampu, pošúchali by ste ju a zjavil by sa vám mocný džin. Povedal by vám však že máte len 3priania. Aké by to boli? Otvor fórum »
24. 2. 2012 06:29
29
J. K. Rowling vydá novú knihu!
Joanne Kathleen Rowling, autorka série Harry Potter, vydá novú knihu! Tento krát to bude román pre dospelých. Je to úplne čerstvá oficiálne potvrdená informácia. Tešíte sa? Otvor fórum »
24. 2. 2012 01:41