Diskusie - 4422. stránka fóra
51
Chodite doma nahi?
Zaujimalo by ma, ze ci doma chodite nahi, ze ci sa to tak paci iba mne alebo ze ci to vzrusuje aj vas ked vas cez okno moze hoci kto vidiet :D Otvor fórum »
4. 3. 2012 11:45
7
Picassa
Ahojte, mám trošku problém... Prepísali sa mi fotky a šla som do picassa, ony tam boli ešte rychlo som si pozrela, ale začali sa robiť aktualizácie a už tam nie sú :( nedá sa to nejako vrátiť... Otvor fórum »
4. 3. 2012 11:18
12
Nesmrteľnosť chrústa
Keď už tu riešime ozaj všetko, tak môžme rozobrať aj nesmrteľnosť chrústa. Je naozaj nesmrteľný? Prečo? Skúšali ste už chrústa zabiť? Chceli by ste byť chrústom? Čo si myslíte o jeho nesmrteľnosti? Je to vymyslené alebo vedecky potvrdené?... Otvor fórum »
4. 3. 2012 11:00
42
Nedeľná otázka pre pána farára 2:
Ako by to vyzeralo s cirkvou, keby bola odkázaná len na príspevky svojích členov - úplna odluka cirkvi od štátu. Veriaci! Koĺko by ste boli ochotný prispievať ročne vašej farnosti? A boli by ste vôbec ešte veriaci? Otvor fórum »
4. 3. 2012 09:11
27
Chodím s jednou babou a pozval som ju do kina a chcem jej tam dať francuzák, ale neviem ako na to
Všade som si čítal ako sa to má robiť, ale ja keď som nervózny, tak mám kamenný pohľad a je to trápne. Ale k tomu francuzáku. Neviem ako jej dať ten posratý jazyk do úst, ... Otvor fórum »
4. 3. 2012 08:49
19
Suché chodidlá,, ako ich hydratovať?
Prave som zistila ze ma bolia chodidla a mam taky suchy pocit.. existuje krem na ruky, na telo.. na nohy je tiez krem? (bo poznam peelingy na chodidlo, ale neviem o kreme..) tak neviem ci je moc blbe... Otvor fórum »
3. 3. 2012 23:19
67
Ako povedat dievcatu ze s nou chcem byt viac ako len kamarat?
Cawte. Mam taky problem. Mam priatelku s ktorou som uz vyse 4 rokov ale v poslednom case si spolu nevychadzame. Nefunguje to uz ani v sexe, komunikacia je horsia. Pred dvoma tyzdnami som bol na... Otvor fórum »
3. 3. 2012 22:22
15
Vyzaruje ludske telo radioaktivne ziarenie?
3. 3. 2012 22:15
2
Obnovenie poškodených jpg fotiek
Ahojte stala sa mi taká vec, preinštalovavali sme celý pc a tak som si spravila na dvdčka zálohu. Na jednom dvd som mala fotky no žiaľ nejdú mi otvoriť vypíše mi že náhľad nie je k dispozícií. Ako... Otvor fórum »
3. 3. 2012 21:26
10
E-knihy
Prosim vas poradte nejake stranky na stahovanie elektronickych knih. Skusal som hladat na googli no vsade pisu zadaro no zadarmo to nieje :) Tak ak ma niekto skusenosti s nejakou strankou kde je velky vyber tak mi ho sem... Otvor fórum »
3. 3. 2012 21:20
62
Máte nejaký song ktorý je úplne mimo vášho hudobného vkusu a aj tak sa vám páči?
Máte nejaký song ktorý je úplne mimo vášho hudobného vkusu a aj tak sa vám páči? Otvor fórum »
3. 3. 2012 20:42
5
Otazka -sjl
ahojte, prosím Vás neviete aký je rozdiel medzi dejovým plánom a významovým(myšlienkovým) plánom diela Otvor fórum »
3. 3. 2012 20:39
7
Na toto si dajte pozor. je to podozrivé
dostala som jednu TS-ku od jedného človeka. čo je čudné, to isté mi prišlo na 2 účty na birdzi. možno je to nejaký spawn. radčej na to neodpisujte... toto je tá správa: ... Otvor fórum »
3. 3. 2012 20:20