kedysi mi to bolo neprijemne, potom som si zvykol, samozrejme iba ked je teplo lebo v zime by som zamrzol. je to inak super na sebavedomie, clovek si zvykne na to ako vyzera bez vsetkeho a nerobi mu to uz potom problem (plavky a tak).
ked som doma sam tak semtam, nemozem tvrdit, ze je to zrovna nepohodlne.. ale clovek si ide sadnut na kozenu stolicku tak je to take, MEH proste trencle a tielko to zahoja vsetko a je to stale v norme
ak som doma ja a Paul tak niekedy ano, ak mi je teplo alebo mam rozsafnu naladu. inak chodim oblecena.Momentalne vsak otrcam vsetkym v domacnosti zadok - polonaha sa promenadujem. Nie je mi sice dvarkat teplo, ale pre krasu sa trpi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
nie, lebo by mi bola zima
nie, lebo by mi to bolo nepohodlne
teda, ked som sama doma
ked nie, tak chodim len v spodnom pradle
no raz som to skúšala a bolo to HROZNÉ, strašne nepohodlné, nechutné a POZERAL SA NA MŇA PES!
nie nevzrušuje ma to a nikto ma vidieť nemôže
jasan, že chodím a ešte keď sa pozriem do zrkadlá, idem si oči vyočiť
filipk
v spodnom prádle je to fajn, ale nahá po dome nechodím
heh, povedz, že ty nechodíš .........filip
A este v momentoch ,,pockaj, nezamkla som" .
ale rodicia ked do mna picuju, ze sa mam obliect taqtedy mi to uz neni pohodlne. jak keby to nebola moja vec, ja im nekazem ocumovat mi bimbasa
ja chodim casto doma nahy. niekedy aj na balkon.... tiez ma tesi ked je moznost ue ma niekto uvidi