Diskusie - 4300. stránka fóra
17
Duša človeka, pneumatika a posmrtný život
Každý, kto si nahmatáte na bruchu pneumatiku, viete, že musíte mať aj dušu... Chudým ľuďom chýba pneumatika. A keď nemajú pneumatiku, nemajú ani dušu a preto nie sú ľudia. Otvor fórum »
8. 4. 2012 17:58
16
Platonická láska
ako (by) ste zareagovali, (kebyže sa dozviete) keď ste sa dozvedeli, že je do vás niekto, kto vás nepriťahuje platonicky zamilovaný? a nepíšte, že nič také nehrozí :D čisto hypoteticky Otvor fórum »
8. 4. 2012 17:58
13
Baby aj chalani,,ako travite tieto sviatocne dni?dodrziavate nejake tie velkonocne tradicie aspon trochu ci ani nie
sviatkovane v dnesnej dobe..tradicie uz vymieraju..vymreli... ci este niekto ich riesi..dodrzuje? Otvor fórum »
8. 4. 2012 17:39
9
Najvtipnejšie diskusie a ankety v histórií Birdz-u.
Názov hovorí sám za seba... Spomeniete si na nejaké? Môžte dať aj link, nech sa zasmejeme a zlepšíme si deň :) :) Mňa inšpirovala nedávno vytvorená diskusia: http://www. birdz. sk/forum/kde-sa-da-vytvorit-hra-ako-sims-3/93518-tema. html Otvor fórum »
8. 4. 2012 17:34
18
Kde sa da vytvoriť hra ako sims 3
Prosim potrebujeto moja teta na strednu školu lebo uči programovanie. Otvor fórum »
8. 4. 2012 17:19
12
No čo, priatelia moji, jar prichádza, bylinky kvitnú,,.
... už ste si tento rok boli natrhať nejakú liečivú bylinku? čím mladšia, tým zdravšia! keď ste neboli, tak sa poponáhľajte, lebo bylinkári zvyknú všetko obrať ako stádo kôz, che che ... Otvor fórum »
8. 4. 2012 17:02
28
Plakali ste už niekedy od šťastia ?
respektíve čo vás k tomu dohnalo ? :) pretože ja som asi nikdy nebola tak šťastná že by ma to až dojalo ^^ Otvor fórum »
8. 4. 2012 17:00
8
Gelove nechty
mam velmi znicene nechty a chcela by som si dat gelove.. za dobru cenu , ale hlavne som sa chcela spytat ci v kosiciach v galerii tam u tych cinanov ci vietnamcov ci aka narodnost to je robia kvalitne nechty..... Otvor fórum »
8. 4. 2012 16:47
35
Boli ste už hospitalizovaný v nemocnici ? ak áno čo vám bolo ? :)
Boli ste už hospitalizovaný v nemocnici ? ak áno čo vám bolo ? :) Otvor fórum »
8. 4. 2012 16:45
21
ChczeMe Sa VzIat S PrIartelom
us sme spolu asy try mesiace a uz dlho kecame o tom ze bude svadba deti a taq, lenze tam je problemiq ze ja nie som zhena a nemam velmi menstruaciu ani nic taqe, proste mam muzske... Otvor fórum »
8. 4. 2012 16:40
18
Aky pouzivate bezny ucet? :)
Ktory je podla vas ten naj a ktory je najlepsi pre studenta/vysokoskolaka? :) Otvor fórum »
8. 4. 2012 16:39
10
Chalani, ak by ste boli na diskotéke opití a nejaký chalan
by vám vopchal prstok do zadoczku, co by ste spravili?? Otvor fórum »
8. 4. 2012 16:36