Diskusie - 4299. stránka fóra
15
Filmy
Potrebovala by som nájsť filmy na stiahnutie ale po slovensky, v inom jazyku som ich našla, ale po slovensky nie, a sú to: Miss špeciálny agent a Nebezpečná rýchlosť 1 (filmy so Sandrou Bullock) ... Otvor fórum »
8. 4. 2012 20:41
30
Predstavy o vzťahoch
chalani aj baby majú svoje predstavy o vzťahoch... dievčatá si predstavujú lásku na motívy románu D. Steelová a dalšie podobné, že ich bude niekto ochraňovať. nosiť kvety, bozkávať... a čo si predstavujú chalani? podľa... Otvor fórum »
8. 4. 2012 20:36
6
Vysoké alebo nízke?
ahojte, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s tým, ako závisí životnosť conversov od toho, či sú nízke alebo vysoké. od kamarátov som počula všelijaké názory, že... Otvor fórum »
8. 4. 2012 20:27
45
Ste skor optimista alebo pesimista?
nemam rad toto skatulkovanie ludi podla tychto dvoch dost jasnych vlastnosti, ale kedze som tu novy tak by ma zaujimalo ci to tu zije alebo sa tu place :)) Otvor fórum »
8. 4. 2012 19:52
15
Nudíte sa? môžte vyplniť dotazník o rodinnej výchove :)
Je určený hlavne pre školopovinných 14-17 rokov. https://docs. google. com/spreadsheet/viewform?formkey=dEUyODZFd2tmR2w2bE03YTh2NVF6Q3c6MQ#gid=0 Ten vek tam ale nie je až taký podstatný, čiže ak máte aj 18+ (alebo menej), tak... Otvor fórum »
8. 4. 2012 19:26
12
Čo robíte ked prídete domov zo školy/ práce?
8. 4. 2012 19:23
16
Prekladateľstvo
Nemal by niekto záujem o preklady z Nj alebo Aj? Som vysokoškolský študent prekladateľstva a tlmočníctva AJ - NJ 2 r. Otvor fórum »
8. 4. 2012 19:05
6
Informatika
ludia..vedeli by ste mi prosim niekto vysvetlit relativne adresovanie? som v koncoch. dala som si informatiku ako volitelny predmet a tak to aj dopadlo... Otvor fórum »
8. 4. 2012 19:04
30
Je pravdou, že tenkí ľudia rastú do výšky rýchlejšie ako tí svalnatí?
Je pravdou, že tenkí ľudia rastú do výšky rýchlejšie ako tí svalnatí? Otvor fórum »
8. 4. 2012 19:02
32
Keby ste mali bisexualnu partnerku, tolerovali by ste jej milovanie so zenou bez toho aby ste boli pri tom?
keby ste mali bisexualnu partnerku, tolerovali by ste jej milovanie so zenou bez toho aby ste boli pri tom? Otvor fórum »
8. 4. 2012 18:52
17
Slová a slovné spojenia na Activity??
potrebujem pomoc ohľadom vymýšľania slov a slovných spojený na "podomácky vyrobené" activity..:) akceptuje sa akýkoľvek nápad... ; ) Otvor fórum »
8. 4. 2012 18:25
11
Malovanie obrazov podla fotky
Ahojte, potrebujem poradit. S priatelom sa blizi nase 5. vyrocie a zvazujem, ze ako darcek by som dala namalovat obraz podla nasej spolocnej fotky. Pride mi to ako pekny napad... Otvor fórum »
8. 4. 2012 18:20
- prvý rok neísť na dovolenku a druhý rok ísť na dovolenku all inclusive do vzdialenejšej destinácie napríklad do Turecka
- ušetrím si p
Hlasuj »