Diskusie - 4123. stránka fóra
26
Mali ste už niekto margotku s kúskamu ananásu a Rajec s príchuťou brusníc alebo egreša? Ak áno, kde ste to kúpili?
Videla som niekde na to reklamu, tak aby som to nemusela hľadať po obchodoch, kebyže náhodou vie niekto. Ano riešim kraviny :D ale tak niečo na spríjemnenie učenia :) Otvor fórum »
30. 5. 2012 23:45
16
Myslienky ktoré sa oplatili ,,
Vypisujte zapisane vety, idey, motta z knih -slovne hracky-vtipne mozu byt a radsej nech su :) , prirovnania nieco z coho sa da cerpat mozno niekedy pouzit, prip. sokujuco uprimne ... Otvor fórum »
30. 5. 2012 23:36
10
Otázka pre dievčatá: Ktorý samoopaľovací prípravok je najlepší?
Chcela by som vedieť, že ktorý samoopaľovací prípravok je najlepší a prečo? A potom, že či ste radšej za krém alebo za sprej. Otvor fórum »
30. 5. 2012 23:36
10
Trošku ma naučte po Anglicky ; -)
Haj, ajem Miliana a jsa sa chcem naucit po anglicky mam taku hymnu spievat po anglicky anglicku inac zstila som ako sa povie pes po anglicky ze dog a macka ze ket =) a vi viete po anglicky co... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:59
2
Metóda A. D. Basova
Vie mi niekto vysvetliť, o čom bola metóda A. D. Basova ? Alebo tzv. "pracujeme produktívne a bez úrazov". Viem iba to, že sa využívala za bývalého režimu, ale čo všetko zahrňovala?.... ... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:48
8
Problem
Neviem čo mam s ntb, alebo kde je problem, použivam net a skoro každých 10min mi totalne zamrzne ntb, nejde ani stare dobre ctl+alt+del, stale musim vybrať baterku a znovu ho zapnuť. Neviete niekto poradiť? Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:46
17
Čo je to
No cafte jedneho dna som si vybral z kapsi 10 eur a utrekal som do obchodu ale stretol som draka,, viem ze mi neuverite , aj vy ste si urcite videli muchu , ja teda draka a kukal... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:37
70
Facka
Ahojte .... chcela by som sa Vás opýtať ako by ste reagovali ... Včera sme sa s priateľom silno pohádali kvôli jednej veci, musím uznať ja som bola na chybe a ja som ten konflikt... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:27
3
Mám na predaj kvalitné hrnce a kuchynské veci
Ahijteeeeeeee :* :* moja babina ma kvalitne hrnce domace dobre strngocu robia ze dum dum ale pocuvajte moj hrnc-beat box aha ze (dum zuk dum zuk dum dum) da sa stim bubnovat aj beastboxovat aj varit spageti a vselico raz... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:23
1
CD prehrávač
predám CD prehrávač, 2 ročný od Sony Len ako laser na CD funguje, len nejde motorček. Kazety idú, len chýbajú dvierka. Cena dohodou ... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:10
2
Predaj opíc od Metalboyvho bratranca len seri jozny zaujem
Čuste šecy mam pre vas uplne pichlavu hot new specilitu moj kamos sandykó limpiši ovikecel mohamed juliška dostal na vianoce opice a teraz je aj on opica a nevym co snym mam robic, normalne skace po dome , ... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:09
50
Pridaj do komentu niaku fotku, video,,. typu like boss.
takéto niečo nie https://encrypted-tbn3. google. com/images?q=tbn:ANd9GcQ2isCuoW4xgEM5gDfef9v49equL1K1IPnAVJI-8lIKJQUY_nS7VA takéto áno http://www. omgif. net/wp-content/uploads/2012/05/how-to-wash-a-train. gif Otvor fórum »
30. 5. 2012 21:56
27
Prosím o radu
Rozhodla som sa vás požiadať o radu, keďže som už fakt bezradná. Jedná sa o môjho syna. Má teraz 15 rokov a správa sa ako utrhnutý z reťaze. Nebol vždy taký, pôvodne... Otvor fórum »
30. 5. 2012 21:38
28
Skúšali ste pharmatex krém?
Čaute (najmä baby). Chcela by som sa vás opýtať, či ste už skúšali tento antikoncepčný krém. Taktiež ak máte dáke skúsenosti s ním tak sa o ne podeľte. Nakoľko nechcem užívať normálnu antikoncepciu (tabletky) , myslíte,... Otvor fórum »
30. 5. 2012 21:32
2
Street Figher X Tekken Megaman & Pacman
Ahojte myslite si ze do hry street fighter x tekken sa hodi megaman a pacman ? a este aky mate nazor na megamana ktory je v hre ? a akeho by ste chceli do hry keby sa dal vymenit ... Otvor fórum »
30. 5. 2012 21:30