Diskusie - 4121. stránka fóra
32
Baby,,mate to rady ked vam to priatel robi tam dole?ste steklive, hanblive alebo pohodicka?
ak to mate rady ako sa venujete hygiene tam dole? Otvor fórum »
31. 5. 2012 15:04
26
Kde sa da na Slovensku dat vyrobit takyto nahrdelnik?
Ahojte, uz dlhsie tuzim po takomto nahrdelniku, neviem ci sem prida obrazok, dufam ze ano: http://2. bp. blogspot. com/_t7Nu-STBCUk/SbI0GsNPP7I/AAAAAAAAAG4/F9BbqwsrkS0/s400/DSC05623. JPG ... Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:54
12
Slohová práca
Ahojte, máme napísať do školy sloh na tému Gymnastika (hocijaký žáner, ale rozprávanie alebo fejtón to zrovna byť nemusí :D) a ja sa mám strašne veľa učiť proste už len to, že sem píšem ma oberá o... Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:47
32
Je uz neskoro?
Chcela by som sa spytat. Je uz neskoro keby som zacala chodit na krasokorculovanie? Ked som bola dieta strasne ma to bavilo. Kvoli vaznim dovodom som musela prestat. (vdety som este nechodila na niake extra treningy iba... Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:46
9
Aký máte názor na odbor pracovník marketingu" ?
Zdravim ! Chcem sa iba spytat aky máte názor na odbor : Pracovník marketingu ? Niečo z vlastných skúsenistí alebo od kamošov. Mal by som zaujem. Rozmýšlam o SŠ Obchodu a služieb v Trnave a tam ma zaujal... Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:37
17
Chcela by som sa opýtať či neviete náhodou že ako by som mohla oddialiť menštruáciu
ahojte ... :) chcela by som sa opýtať či neviete náhodou že ako by som mohla oddialiť menštruáciu , lebo idem do tábora a veľmi chcem ísť do bazéna a tak mi to vychádza že práve vtedy by... Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:33
12
Rozhodnutia
Aké bolo zatiaľ vaše najťažšie rozhodnutie? Ste spokojný s tým ako ste sa rozhodli? Rozhodujete sa dlho, teda zvažujete veci, alebo sa rozhodujete podľa aktuálnej nálady, bez toho aby ste nad vecou moc premýšľali? Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:33
24
Co si o tom myslite?
neviem, ci ste to uz poculi alebo citali, v skratke ide o muza, co "zjedol" tvar druhemu muzovi. policia ho zastrelila. aky je vas nazor na tento pripad? http://api. ning. com/files/ypNasbNKTXeQwD47Jsc8oqpsBbtwjNmN25o7D5XLYcWbRfjFwvDWB50lBegdEZhhm-TEt9*FRjA Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:29
15
Povedzte prosím len svoj názor ,,.
Viem ze uz nieco podobne tu bolo .. a ja sa by som len chcela vediet vas nazor na to , ze co by ste robili ... takze mozem ist na umelecke gymnazium na odbor ktory ma... Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:17
12
Zmena zákona ?!
Cawte... Pocul som, ze zevraj bude nejaka zmena od januara ohladne vodicaka na motorku. Chcel by som sa spitat ci o tom nieco neviete, ja by som chcel robit vodicak na 125ccm... pokial viem, ... Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:00
4
Právnici v zahraničí
Ahojte :) Majú podľa vás právnici lepšie uplatnenie v zahraničí? Na slovensku je ich už príliš veľa, ale čo som čítala, tak v zahraničí to tak hrozné nie je a uplatnenie vraj majú. Ako to vidíte vy? Otvor fórum »
31. 5. 2012 13:35
31
Vtieraví a neodbytní ľudia
čaute, zaujímalo by ma, ako to riešite s vtieravými a neodbytnými ľuďmi? napadlo ma to včera, keď ma pristavili poisťovací agenti jednej poisťovne... bola som zúfalá, nepomáhalo nič, ani argumenty, že... Otvor fórum »
31. 5. 2012 13:25
15
Len taká filozofická,,. o momentoch,,
rozmýšlali ste niekedy nad tým ako vzniká moment kedy je človek už závislý od niečoho? ja neviem od 14tich pijem kávu, a zrazu som si jedného dňa toho roku uvedomila že som od nej už závislá... minulý rok... Otvor fórum »
31. 5. 2012 13:12
6
Štúdium religionistiky
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či niekto rozmýšľa nad študovaním porovnávacej religionistiky na UK v BA. Pomohlo by mi, keby sa ozval aj niekto, kto to práve študuje alebo už skončil štúdium. Chcela... Otvor fórum »
31. 5. 2012 13:09
20
Koľko trvá vytvorenie takého tetovania
O tetovaní toho neviem skoro nič a momentáne nemám nikoho na blízku kto by mi vedel poradiť, takže moja otázka na fundovaných: Ako približne dlho trvá vytvorenie niečoho takéhoto a ako dlho sa to potom hojí. ... Otvor fórum »
31. 5. 2012 12:48