Diskusie - 4052. stránka fóra
10
Zrkadlovka pre začiatočníka
viem, že táto téma tu už bola veľa krát, a že ako som čítala tak mnoho ľudí tu ma problém stým, že si niekto chce kúpiť zrkadlovku :/ mňa strašne bavi fotenie a aj s kompaktom robim... Otvor fórum »
18. 6. 2012 21:28
6
Ako dlho ste mali sadru na zlomenine?
no.. som taka šikovna ze som si zlomila v piatok ruku.. v lakti.. a mam z toho strasnu naladu a velmi ma to bolí a akurat mi praskla sadra, ja dojebem aj dojebané no..:D a chcem sa nejako pripraviť... Otvor fórum »
18. 6. 2012 21:25
11
Existuje pozitívny stereotyp?
Napadla mi otázka, či existuje nejaký stereotyp, ktorý je prospešný. Pretože väčšina stereotypov sa vyznačuje obmedzeným zmýšľaním typu „Tento človek má byť taký a taký a nie inakší“, napr. stereotypy týkajúce sa pohlavia - ženy... Otvor fórum »
18. 6. 2012 21:24
5
UK BA právo-výsledky
UK zverejnila výsledky, myslíte, že sú v nich už zarátané aj body za známky, alebo nie? Keď som 290 podľa tých výsledkov čo sú na nete a berú 400, myslíte, že to mám v kapse? Otvor fórum »
18. 6. 2012 21:21
4
Fakulta výtvarných umění VUT v Brně
Prosim chodi niekto na tuto fakultu a skolu? Je tazke sa tam dostat? Je to dobra skola? Moc dakujeem Otvor fórum »
18. 6. 2012 21:21
4
LINFATISKÁ UZLINKA
Cavte ....... chcem sa spýtať že kedy máme Limfatickú uzlinku?? ... ked som sa pýtala oca on povedal že ju mal keď bol chorý a ja som pravdaže aj teraz chorá taakže ...... kedy ju máme??? Otvor fórum »
18. 6. 2012 21:19
6
Halo nepôže mi niekto ????
potrebujem surne jeden projekt z matematiky na štatistiku :) viem som naročná ale keby tu bol niekto kto by mi pomohol bola by som very happy:) ľudia napište mi nietko ste moja spása Otvor fórum »
18. 6. 2012 21:13
3
OPF Karviná
Zdravím niekto navštevuje OPF Karviná?? konkretne Ekonomika podnikání v obchodě a službách?? ozvite sa :D dakujem. Otvor fórum »
18. 6. 2012 21:10
15
Filmy tykajuce sa posmrtneho života
Nepoznáte také filmy ešte? Nedávno som ich videla pár a ešte by som si dáke pozrela..Ktoré odporúčate? Okrem: A co kdyz je to pravda, Mesto anjelov, Jak prichádzejí sny, Na krídlach vážky, Náš domov a Lovely... Otvor fórum »
18. 6. 2012 21:08
4
TUZVO
Aká je šanca, aby ma priali na technicku univerzitu vo zvolene na odbor ekonomika a manazment obnovitelnych prirodnych zdrojov, ak mam priemer 2, 3 ??... Velmi tam chcem ist... :( Otvor fórum »
18. 6. 2012 21:06
10
Divne stavy
vopred sorry za ziadnu diakritiku obcas sa mi stava ze cely den je taky nejaky.. divny, cudny - ako keby sa mi vsetko snivalo alebo ako keby to nebola realita, vsetko je do... Otvor fórum »
18. 6. 2012 21:05
28
Kde je vaše vysnívané miesto ? ( aké by malo byť ako by malo vyzerať)ť )
Kde je vaše vysnívané miesto ? ( aké by malo byť ako by malo vyzerať)ť ) Otvor fórum »
18. 6. 2012 21:01
9
Je možné ešte sa teraz dostať na nejakú VŠ ?ked tam ani nemám prihlášku ?
ludia, prosím poradte ... nezobrali ma na dve školy, kam sa veľmi chcela ísť , a teraz neviem, čo mám robiť, takže či neviete náhodou o nejakej škole, kde sa dá ešte niečo poriešiť teraz ?do konca... Otvor fórum »
18. 6. 2012 20:53
15
španielska pesníčka
ahojte nepoznáte nejaké dobré rytmické pesničky(španielske ale môžu byť aj iné) :)) Otvor fórum »
18. 6. 2012 20:48
15
čo robiť z vyrážkami na stehnách a zadku porad te mi je to také nechutne nechcem to mať akurát teraz keď je leto
na stehnách som zničoho nič začala mať jebáki vyrážka ..je to nechutne a potrebujem an to asi nejakú mastičku tak mi prosím vás poraďte akú lebo sa asi zbláznim :) Otvor fórum »
18. 6. 2012 20:35
13
In-line korčulovanie - zákony
Zdravím, mám problém v oblasti "cestného zákona pre korčuliarov" a potreboval by som potvrdiť pár paragrafov, zákonov, predpisov a podobne. Musia mať korčuliari prilbu vždy ? Musíme mať reflexný prvok ? Môžeme sa... Otvor fórum »
18. 6. 2012 20:34
4
MU BRNO Lekárska fakulta!!
Rada by som vedela niečo o štúdiu na MU.. (najlepšie pre tých, čo tam študujú) ; ) 1. )Počula som niečo o tom, že keď som zo SR, tak neplatím školné ako zahraničný študent -čo... Otvor fórum »
18. 6. 2012 20:11