Diskusie - 4030. stránka fóra
8
Internet banking - Slovenská sporiteľňa
Chcela by som vás poprosiť o radu, nepoužívala som doteraz internet banking a chcela by som uskutočniť prevod. Ak máte niekto účet v SLSP pomôžete mi ako to tám nájsť? Mám tam na výber len Trvalý príkaz, ... Otvor fórum »
24. 6. 2012 14:54
6
Ktoré?
riešim dilemu... Univerzita Mateja Bela - medzinárodné vzťahy alebo EUBA - zahraničnoochodné podnikanie ??? Otvor fórum »
24. 6. 2012 14:53
36
Urazili by ste sa????
Dajme tomu, ze sa vam niekto paci a ze sa mu pacite aj vy. Ale na jednoduchu psychologicku otazku ,, ak by si si nasiel inu, ktora by sa ti pacila, ktora by prejavila o teba... Otvor fórum »
24. 6. 2012 13:40
18
Dnb-saci celeho sveta spojte sa!
Tak ludia co mate radi dnb podelte sa so svojimi momentalne top trackmi :) za mna pridavam moja momentalne best vecicka :D http://www. youtube. com/watch?v=sFxknRWdOA4 ... Otvor fórum »
24. 6. 2012 13:38
56
Drogy
ake drogy poznate, ako sa dostavaju do tela teda vlastne ako sa užívaju, ako ich musime pred tym spracovať, ake maju dosledky? :) prosim pište co najviac, pomožete mi tym.. a este posledna otazka: ktore ste uz vyskušali... Otvor fórum »
24. 6. 2012 13:32
7
Jazykový pobyt v USA
Ak ste niekedy boli na nejakom kurze niekde v zahraničí mohli by ste mi opísať aké to tam bolo či vás nejak neoje*ali . Ja by som chcel ísť asi cez na týždeň do NYC(814€/týždeň)http://www. studentagency. sk/jazykove-kurzy-a-studium-v-zahranici/index.... Otvor fórum »
24. 6. 2012 13:28
9
Holiaci strojček z aktuálnej ponuky
Keďže už zarastám ako kanadský drevorubač na jeseň a vraj strojčekom sa dá oholiť ľahšie a rýchlejšie ako žiletkami chcem to vyskúšať. Aký stroj z momentálne predávaných odporúčate? Na čo si dať pozor pri výbere a tak? Otvor fórum »
24. 6. 2012 13:18
10
Sex
cawte chcem poradit..... mamm babu o rook starsiu ide mat teras 18 rokov zachvilku a sme spolu mesiac a mam fest chut snou sa vyspat ale prosste podla nej je este skoro na to pomozete mi nejako aby... Otvor fórum »
24. 6. 2012 13:08
2
Magic the Gathering
Je tu niekto z okolia Prievidze (najlepšie z Handlovej) kto hráva Magic the Gathering? Nemám s kým hrávať..karty mám a hrať viem no..trochu xD Otvor fórum »
24. 6. 2012 13:03
33
Wowko
Zdravím nepoznáte niekto wotlk server (3. 3. 5a) kde sa chodí PvE aj PvP a je to celkom funkčné?Najlepšie ak by sa tam normálne expilo ale xp rat môže byť aj vyšší. Potrebujem ale aby to bol nejaký americký/anglický server... Otvor fórum »
24. 6. 2012 12:58
2
LF MUNI - knihy
Tí, čo už študujete, ktoré knihy je dobré si zaobstarať? Má LF vlastné skriptá a knihy, z ktorých sa učíte, ktoré kupujete len u nich v knižnici? Akú knihu anatómie ste používali, resp. z... Otvor fórum »
24. 6. 2012 12:26
11
Ako vytvrdiť plastelínu ?
Chcela by som sa vás opýtať že či neviete náhodou ako môžem vytvrdiť plastelínu , lebo rada vyrábam veci z FIMO hmoty ale tá je drahá a musí sa vypekať v trúbe , a mojej mame to už... Otvor fórum »
24. 6. 2012 12:22
20
Máte rady? Sem s nimi!
Princíp je rovnaký ako s "XX informácií, ktoré nepotrebujete vedieť". Ak niečo robíte, čo vám pomáha, o čom si myslíte, že to veľa ľudí nerobí, napíšte to sem, môžu to... Otvor fórum »
24. 6. 2012 11:26
28
Moze to fungovat ?
Predstavte si, ze s niekym chodite... Je vam spolu dobre, jeden aj druhy chcete byt spolu, ale okrem chemie a sexualnej pritazlivosti tam nie je nic viac... Pokracovali by ste... Otvor fórum »
24. 6. 2012 11:18
18
Máte dieťa? (len tak pre zaujimavosť)
24. 6. 2012 11:17
13
Čo robiť???
Takže, mám 13 a baba ktorá sa mi páči má 13 tiež, mne osobne sa páči kvôli tomu že má dobré srdce, v Škole má preferuje viac od ostatných chalanov ale aj tak som si není istý... Otvor fórum »
24. 6. 2012 10:59