Takže, mám 13 a baba ktorá sa mi páči má 13 tiež, mne osobne sa páči kvôli tomu že má dobré srdce, v Škole má preferuje viac od ostatných chalanov ale aj tak som si není istý či ma má úplne rada... Chcel by som na ňu nejak zapôsobiť ale hanbím sa... Najvi
jednoducho jej to povedz narovinu + kytica kvetov alebo čokoláda tomu dá taku peknu atmosferu. skus a uvidiš. ak neskusiš, nezistiš a možno budeš lutovať ak ťa niekto predbehne...
Mas 13, naco s nou chces chodit? Maximalne by ste sa drzali za ruku cestou do skoly. A na to aby nejaky vztah zacal, vobec sa nemusis pytat ci chce s tebou chodit. Proste sa stretavajte, bavte sa a ak, casom to pride samo. Naopak by si mohol celit sklamaniu, a prestali by ste sa bavit. Kamarátske vztahy neriskujem ani ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
jednoducho jej to povedz narovinu + kytica kvetov alebo čokoláda tomu dá taku peknu atmosferu. skus a uvidiš. ak neskusiš, nezistiš a možno budeš lutovať ak ťa niekto predbehne...
pockaj si par rokov a potom uvidis..