Diskusie - 4010. stránka fóra
9
Mám ísť na záchod???
ANO##NIE##DAJ TO Z OKNA!##SI KOKOT???##PRE ZIVEHO BOHA##UZ SI SA POSRAL???##RYCHLO BEZ!##TROLOLOLOLO##ME GUSTAV!##FUCK YEA! :D Otvor fórum »
29. 6. 2012 14:15
33
Tak, leto začína a väčšina BIRDZákov dostala vysvedčenie. Ako ste na tom?
- Som zo sebou spokojný
- Niečo sa dalo zmeniť, ale aj tak som spokojný
- Nie som spokojný
Ďalšie možnosti »
29. 6. 2012 13:45- Niečo sa dalo zmeniť, ale aj tak som spokojný
- Nie som spokojný
Ďalšie možnosti »
48
čo by si urobil/a, keby si stretla Justina Biebra?
- začal/a by som kričat, skákat a vešat sa naneho
- ignoroval/a by som ho
- napchal/a by som mu foták do ri*i
Ďalšie možnosti »
29. 6. 2012 13:19- ignoroval/a by som ho
- napchal/a by som mu foták do ri*i
Ďalšie možnosti »
35
Čo plánujete robiť cez prázdniny?
Keď už sú tie prázdniny , čo plánujete robiť? Samozrejme ak nepočítame dlhý a kvalitný 12 hodinový spánok :) Píšte o čomkoľvek :) Otvor fórum »
29. 6. 2012 13:17
49
Skrillex účes
Chcel som sa spýtať čo si myslíte o Skrillexovom účese. Zatiaľ som to videl len u báb, niečo podobné. Otvor fórum »
29. 6. 2012 13:11
8
Kritika stranky vinomatula..
O hlavnych chybach som si vedomy.. len ci tam niesu nahodou dalsie zavaznejsie.. -SEO nerieste vobec -a ten poharik v objednavke vin som tiez nedoriesil.. len na rozlisenie 1366*768px - som lenivy to davat do javscriptu..... Otvor fórum »
29. 6. 2012 13:11
31
Aká je tá vaša trieda/spolužiaci?
- Sme super kolektív, všetci sa máme radi
- Mám tam pár kamošov, ale i tiež takých, ktorých moc nemusím
- Niektorých ozaj nenávidím, nemám ju moc rád/a
Ďalšie možnosti »
29. 6. 2012 13:04- Mám tam pár kamošov, ale i tiež takých, ktorých moc nemusím
- Niektorých ozaj nenávidím, nemám ju moc rád/a
Ďalšie možnosti »
86
Aké náboženstvo sa vám zdá byť najzaujimavejsie?
Aké náboženstvo sa vám zdá byť najzaujimavejsie? Otvor fórum »
29. 6. 2012 13:02
10
Vztahy a zmena financnej situacie
mozno trochu zvlastna tema. napadlo vas niekedy, ako moze velmi vyrazna zmena financnej situacie zmenit vztah? asi by sme predpokladali, ze ked sa to zmeni k horsiemu, tak to vacsinou vztah ohrozi, no ked sa... Otvor fórum »
29. 6. 2012 13:00
15
Filmy na prázky
Ahojte ľudia, prosím, poraďte nejaké light fimíky na prázdniny :) Najlepšie komédie, no ale skrátka- čo vás napadne, mám rada takmer všetky žánre :) Ďakujem pekne Otvor fórum »
29. 6. 2012 12:10
35
Otázka pre prvákov
Keďže prvý rok na strednej už máte za sebou napíšte ako by ste ho zhodnotili :) proste aký bol kolektív atď :) Otvor fórum »
29. 6. 2012 11:27
14
Ako zistim či sa jej páčim
cawte. Sory že zase zakládam takúto tému. Ale zaújima ma jedna vec. Páči sa mi jedna baba. Moc sa ešte nepoznáme. Ale keď idem okolo nej tak sa na seba pozrieme ale iba tak hamblivo. A ideme dalej. Zase ked... Otvor fórum »
29. 6. 2012 10:50
11
Som tehota ?
Pred tyzdnom sa na mna pozrel jeden peny chlapec a aj ja naa neho a strasne som mala dobry pocit z toho, ..Lenze po 3 dnoch mi zacali meskat kramy!:/ Mozem byt tehotna ??? Pls... Otvor fórum »
29. 6. 2012 09:39
31
Vyhrážanie cez pokec
Včera som si písal z jedným človekom na pokeci. Trochu som sa neovládol a napísal som pár urážok na jej osobu, za čo som sa neskôr ospravedlnil. Nakoniec to z jej strany ostalo pri vyhrážkach, že... Otvor fórum »
29. 6. 2012 07:10
43
Aký máte notebook do školy?
Čus, chcem sa spýtať študákov, aký notebook majú na každodenné nosenie do školy. Zaujíma ma hlavne veľkosť, hmotnosť a výdrž batérie, no kľudne napíšte aj konkrétny model. ... Otvor fórum »
29. 6. 2012 01:07