Diskusie - 4011. stránka fóra
22
Zmena zubára alebo nie ?
Nazdar mám taký problem že pri konzumovaní cukríku sa mi odlomila polovička dolnej stoličky , navštívil som ho a len mi to zbrúsil (platil som 10€ pritom to nieje súkromný zubár) a ma objednal na ďalší termín čo... Otvor fórum »
28. 6. 2012 21:44
117
Pri akych prilezitostiach si spomeniete na Boha?
Pri akych prilezitostiach si spomeniete na Boha? Otvor fórum »
28. 6. 2012 21:33
24
Môže znižena známka nejak ovplivniť prijatie študenta na vysoku školu?
Tento rok dostanem 2 zo správania. Chcela by som vedieť, či to môže nejako ovplyvniť moje ďalšie štúdium. Poraďte prosím... Otvor fórum »
28. 6. 2012 21:13
18
Ahojte,,. môžem ohluchnúť alebo oslepnúť ked si dám piercing do chrupavky . ???
Ahojte... môžem ohluchnúť alebo oslepnúť ked si dám piercing do chrupavky . ??? Otvor fórum »
28. 6. 2012 21:06
5
Hotelová VŠ v Prahe!!!
Študenti alebo budúci študenti VŠ HOTELOVEJ V PRAHE HLÁSTE SA!!! :)) Otvor fórum »
28. 6. 2012 21:05
10
Je tu niekto, koho prijali na stavebnú na STU, PSA tento rok??
... ak hej, chystáte sa na niektorý z prípravných kurzov v septembri?? Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:59
16
Čo robíte ak nerozumiete slovám v cudzojazyčnej knihe?
Snažíte sa domyslieť si jeho význam, vykašlete sa naň, nájdete si ho v slovníku a dúfate, že si ho zapamätáte, napíšete si a preložíte ho na nejaký papier a vrátite sa k tomu (snažíte sa ho... Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:49
47
Chcem ho spat
Je to trosku davnejsie ..:( Chodila som s jednym chalanom strasne sme sa milovali no raz ked sme boli pohadany som ho opitá podviedla ..:/ .. A tym som mu strasne ublizila este tyzden po rozchode chcel nas vztah zachranit... Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:44
7
čistokrvné morčiatka
Ahojte, mňa by len zaujímalo či ste o čistokrvných (ušľachtilých) morčatách počuli. Na Birdz som len krátko, ale myslím že je tu dosť smutných birdzákov, ktorý nemôžu mať zvieratko. Psa rodičia nedovolia, ... Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:43
10
Podnikovohospodarska fakulta ueba vs ekonomicka fakulta tuke
studuje niekto na niektorej s tychto fakult? ste stam spokojný?ake su podla vas ich plusy, minusy. odporucili by ste studium na niektorej z tychto fakult? ktora má podla vas lepsie uplatnenie? Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:39
44
Ako zistíte, či ste ľuďom sympatickí? Či vás majú/nemajú úprimne radi?
Ahojte :) Zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Na prvý pohľad to možno vyzerá trochu divne..tá otázka, ale možno ste už niekedy mali pocit, že daná osoba sa s vami "akože" normálne baví ale nevedeli... Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:27
9
Crystal castles?
poznáte? páčia sa vám? a ešte jedna otázka.. aké pocity vo vás vyvoláva táto ... skladba: ? (btw, mne sa to nepáči vôbec ale tie komentáre s like-ami čo ja viem..) ... Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:02
9
Veci online
Čaute, poradte mi please neakú stránku na oblečenie online....- Ďík- Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:00
12
FaF UK BA, kto ide do prvého ročníka alebo tam študuje?
Páči sa vám tam? Dá sa to zvládnuť? A čo budúci prváci? Sú tu nejakí? :) Otvor fórum »
28. 6. 2012 19:41
67
Aké jazyky, na akej úrovni (laickým okom) ovládate ?
Táto téma tu síce je už "párkrát", ale aj tak ma to zaujíma :) . Jazyky sú v dnešnej dobe DOSŤ dôležité, tak chcem vidieť ako som na tom v porovnaní so vzorkou Birdzákov :). Otvor fórum »
28. 6. 2012 19:38
15
Minecraft-vytvorenie serveru
Prosim vsetkych ja uz sa snazim 3 dni vytvorit server na minecrafte cez multiplayer ale nechapem tomu na youtube ani nicomu kdo by mi vysvetlil ako to mam spravit prosim vas cez HAMACHI nechapem jak mam tu IP adresu tam... Otvor fórum »
28. 6. 2012 19:22
58
Ktorý odbor na VŠ by ste v živote nechceli študovať??
Ktorý odbor sa vám zdá najviac nudný, neperspektívny, ťažký atď?? Otvor fórum »
28. 6. 2012 19:13