Diskusie - 4000. stránka fóra
40
Pohoda 2012
No, ako na koho sa tesime? Čiu tvorbu ste poctivo nastudovali, alebo dlho ockavali nejaky novy objav, splnený sen a pod. ?:) Tak podelte sa , Otvor fórum »
2. 7. 2012 01:04
32
Mali ste už mačku menom Micka, kocúra Mura, alebo psa Dunča?
2. 7. 2012 00:55
52
Prif UK-biologia
Čaute, prosim Vás, vie niekto kde všade by som sa mohla zamestnať po vyštudovani odboru biologia na Prif UK? Okrem SAV? Má vobec zmysel študovať tento odbor? Ako je to s uplatnenim na Slovensku? Diky za odpovede a... Otvor fórum »
2. 7. 2012 00:13
24
Sex so spolužiačkou?
Čaute, mam spolužiačku ktorá je celkom pekná a má stále narážky na sex a pod. Ona by bola za , počul som že mala niečo už s viacerými z tejto SŠ . Čo by ste spravili na... Otvor fórum »
2. 7. 2012 00:08
1
52
Priťahovanie
Poznáte ten pocit? Niekto koho ste si doteraz ani len nevšimli(možno preto že vás na prvý pohlad vôbec nezaujal) sa vám z ,,ničoho nič´´ začne velmi páčiť možno to ani nie je jeho výzorom (pretože to zrovna nie je váš... Otvor fórum »
1. 7. 2012 23:09
8
Anglina
prosím to tu naozaj nie je nikto mi preložiť jednu vetu z AJ? ja sa učím NJ a z angliny neviem veľa.. plís TS (áno... Otvor fórum »
1. 7. 2012 22:53
13
Pehy
V lete sa z mojej, inak celkovo čistej pleti s pár pehami na nose stáva doslova pehavý zázrak... Asi je to spôsobené slniečkom. Ale chcela by som sa spýtať, či nepoznáte nejaký taký "recept" na pehy,... Otvor fórum »
1. 7. 2012 22:45
11
Keď idete niekam preč a mobil máte na nabíjačke tak:
- ho proste odpojím z nabíjačky a idem kam potrebujem
- počkám kým sa donabíja a potom idem kam potrebujem
- idem von bez mobilu, nechám ho nabiť
Ďalšie možnosti »
1. 7. 2012 22:44- počkám kým sa donabíja a potom idem kam potrebujem
- idem von bez mobilu, nechám ho nabiť
Ďalšie možnosti »
35
Ste teraz spálený?
- áno, som, sakra
- som neni, dával som si pozor
- nie som, lebo som bol celý deň dnu
Ďalšie možnosti »
1. 7. 2012 22:31- som neni, dával som si pozor
- nie som, lebo som bol celý deň dnu
Ďalšie možnosti »
8
Ocot na spalenu pokozku
Mate niekto odskusanu tuto recepturu? :D ako biely jogurt doma nemame ale volakde som citala, ze na spalenie je dobry ocot a vraj sa po tom nesupe koza a tak, skusali ste to? Funguje to? Vopred dakujem za... Otvor fórum »
1. 7. 2012 22:27
6
6
Mobile phony
Da sa zbavit utopeneho nefunkcneho telefonu este niekde za nejake drobne :) , ? v bazari vraj nie.. alelo len sluchatok, nabijacky s balenim a pod. ? To uz sa da len recyklovat ci co Otvor fórum »
1. 7. 2012 20:59
25
Pivo/Kofola - Mlyny v BA
Som na intraku na Mlynoch a nikoho tu nepoznam (skoro nikoho). Nejde niekto na 2 piva alebo dve kofoly napriklad do Kukiho alebo do ineho stokoveho podniku na Mlynoch? Nudim sa.... Otvor fórum »
1. 7. 2012 20:21
99
19
čo cez prázdniny ?
Poradte nejaké dobre výletiky, dovolenky, festivaly :D čokoľvek na prázdninovúú nudu Otvor fórum »
1. 7. 2012 19:58
4
Ahojte mám nový letný mix :)
Ahojte ludia konečne som urobil letný mix na ktorý ste čakali budem rád ak my dáťe odber na channeli lebo chystám aj dalšie veci :) takže tu je link na mix: http://www. youtube. com/watch?v=QFzSmlbmMC8 a ešte k tomu vytvoril som... Otvor fórum »
1. 7. 2012 19:58
56
Najrajsie dievca na birdzi hlasovanie!!! (foto v 1. komente!)
forte##klaudiqaaa##majusssska##nicolkaa##cicatrix##jessica##hoperpohroma Otvor fórum »
1. 7. 2012 19:46