Diskusie - 3993. stránka fóra
36
4
Fotenie na index
Mám taký menší problém, do zajtra do 9 potrebujem 2 foto na index, neviete kde majú otvorene tak skoro ráno, aby som to do tej 9 stihla? Otvor fórum »
3. 7. 2012 20:03
11
Kde zozeniem slnecnik?
Neviete o nejakej web stranke alebo obchode kde by som zohnala slnecnik do ruky( ako dazdnik) ? Ma s tym niekto skusenost? Ja chodievam v tomto slnku s dazdnikom no nie je to bohvieco :) Dakujem za seriozne rady. . Otvor fórum »
3. 7. 2012 19:44
3
GameSalad PC Verzia = HELP!
Ahojte, neviete ako puožívať GameSalad na PC? Všetky tutoriály sú na Mac. Nemáte link na tutoriál na PC? Vopred diki ; ) Otvor fórum »
3. 7. 2012 19:34
7
Pomoc!!Hladam stranku!
Ahoj ludia! :) Kedze milujem hry typu Sims a to z dovodu , ze najradsej zariadujem byty ci domy , chcela by som sa opytat na nejaku stranku kde je to mozne podobne ako v hre... Moze to... Otvor fórum »
3. 7. 2012 19:20
4
Prstoklad
Prosím vás tí čo hráte na gitaru. Ako ste sa učili prstoklad ? Nejaké cvičenie , alebo na nejakej jednoduchej piesni ? Akordy viem ( len aby neboli "múdre" a hlavne "smiešne" poznámky :) Otvor fórum »
3. 7. 2012 19:14
53
Pesnička v inom jazyku
Máte nejakú obľúbenú pesničku ktorá sa spieva v inom jazyku ako slovenčina, angličtina a čeština? Pridajte :D Otvor fórum »
3. 7. 2012 18:53
22
čo by ste si vybrali ?
1. Party s kamaratmi ktoru uz mate davno dohodnutu a nemozte chybat. ALEBO 2. Byt s priatelom/priatelkou, ktory/a s vami velmi chce byt, nevidate sa často a oznami vam to par... Otvor fórum »
3. 7. 2012 18:51
14
Naušnice
Po akej dlhej dobe ste si po nastrelení dali naušnice podľa vlastného výberu a nie tie čo tam zo začiatku musia byť :D Otvor fórum »
3. 7. 2012 18:49
11
Animátor
cawte, zháňam pár dobrých animátorov ktorý vedia vytvoriť nejaký krátky animovaný klip, so všelijakým programom. Zakladám nový klub pre profesionálnich animátorov a každý bude odmenení finančne. V prípade záujmu mi môžte odpovedať na email 25_marek_25@aze Otvor fórum »
3. 7. 2012 18:42
14
Good song
Dajte mi dáááky Naozaj dobry song alebo aj interpreta .... Pls žadny death metal metal .... Počuvam radčej rock pop R n B Otvor fórum »
3. 7. 2012 18:40
16
Elektricka gitara
prosim vas, mam problem.. na akustickej gitare hram uz niekolko rokov a chcem zacat hrat aj na elektrickej gitare a neviem aku si mam kupit. chcela by som vediet nazory hlavne na tieto gitary: http://musiccityworcester. com/Guitars/electric-guitars/ibanez- Otvor fórum »
3. 7. 2012 17:58
8
Prekladateľstvo FHV UMB vs. Masmediálne štúdiá FMK UCM a. k. a. Prestúpiť?
Čaute ľudkovia! Prednedávnom som viac-menej úspešne ukončil prvý ročník AjRj(PT) na UMB. Bol to pre mňa rok pretkaný frustráciou z toho, aké nepotrebné, a ako veľa predmetov tam je. Išiel som... Otvor fórum »
3. 7. 2012 17:42
24
Nemate sancu,,
ako by ste reagovali, keby vam ucitel povedal, ze nemate sancu urobit test/skusku, na ktoru sa chystate nasledujuci den? co by ste robili? Otvor fórum »
3. 7. 2012 17:40
27
Pribeh storocia
Myslite si, ze je to real? Kazdopadne stoji to za precitanie, ja som sa zosral od smiechu :D http://forum. bodybuilding. com/showthread. php?t=120921191 Otvor fórum »
3. 7. 2012 17:18