Diskusie - 3988. stránka fóra
30
Reštika v BA aj s cenami pre študentov
No keďže ja blbá som sa rozhodla ostať na leto v BA na intráku a jedáleň už nefunguje, variť s mi v tom teple stále nechce (a špagety, kuracina ma tiež stále nebavia :D ), zaujímalo by... Otvor fórum »
5. 7. 2012 12:50
8
FM UK-pisomne rozhodnutie
prislo vam uz???..popripade sa tam chystate? :D Otvor fórum »
5. 7. 2012 12:15
6
Zone
neviete niekto či je aj v avione zone? alebo už len v Poluse. dík moc Otvor fórum »
5. 7. 2012 11:05
106
Aký typ chodidla máte ? (koment ktorý sa vám najviac páči)
5. 7. 2012 10:33
16
Pearl Jam a koncerty
Tiež vás hnevá že Pearl Jam koncertuje všade naokolo len nie na Slovensku? (prosím komentáre typu "Nie, lebo ich ani nepoznám" si nechajte pre seba) Takže navrhujem aby sme založili skupinu ich fanúšikov ktorí im budú všade... Otvor fórum »
5. 7. 2012 10:11
11
Problém s google chrome, viete mi niekto poradiť?
Používam prehliadač google chrome pravidelne a doteraz som s ním nemala žiadne problémy, ale v poslednej dobe pri zapnutí mi vyhodí tabuľku s textom:Váš profil sa nepodarilo správne otvoriť, Niektoré funkcie nemusia byt k dispozícii. Skontrolujte, ... Otvor fórum »
5. 7. 2012 09:56
40
Rozchod pre fajku
Priatel sa so mnou chce rozist pre taku hlupost ako je fajka... !!!(ach) Ja mam rada oralny sex ale vadi mi ze po mne chce aby som ked sa urobi aj vsetko prehltla a vysala lebo mi... Otvor fórum »
5. 7. 2012 08:46
33
Intráky Bratislava
Ja viem, že vás tieto témy ohľadom internátov nehorázne otravujú, ale hľadala som a nič podobné som nenašla, takže... V ktorom internáte ste ubytovaní? Koľko za neho mesačne platíte? Na akú školu chodíte(poprípade fakultu)? A... Otvor fórum »
5. 7. 2012 08:36
4
Aké skúsenosti máte s dual SIM mobilmi?
V budúcnosti chcem kúpiť a zaujíma ma, že ako ste spokojný s dual SIM mobilmi. Otvor fórum »
5. 7. 2012 07:56
53
Čas plaviek-takže čo ukazujete svetu?
4. 7. 2012 22:54
26
Vlasy (už zase)
Teplo, slnko, kúpaliská, more, soľ (atď) ...... Tieto dva mesiace dajú (nielen) mojim vlasom zabrať. Mám rozštiepené končeky, vlasy sú suché, lámu sa, vymyje sa aj ten kúsok farby... Otvor fórum »
4. 7. 2012 22:45
83
Aky mate vztah so sestrou/ bratom??
Ja mam jedneho brata a nemyslim si, ze mame idealne vztah. Niekedy si poviem, ze je to super, ze mam brata, lebo sa obcas dokazeme aj normalne porozpravat, ale ovela castejsie sa hadame o... Otvor fórum »
4. 7. 2012 21:57
61
Fórum.
Podľa nepísaných pravidiel fóra by sa tu malo aspoň raz do týždňa objaviť fórum o tom akú pesničku práve počúvate... tak ... poďme na to :-) Otvor fórum »
4. 7. 2012 21:28
2
PORADTE MI !!!!!
Ako sa vola ta pesnicka z reklamy v TV ,,, spieva sa v nej ,, karfiol ´´ .. Prosiim poradte mi ... . Otvor fórum »
4. 7. 2012 21:12
7
Mgr. odbor NJBI v BA na UK
čawte chcem sa informovať, či náhodou neštudoval v BA biolu alebo neminu chcem tam prestúpiť na Mgr. štúdium z Nitri a chcem vedieť, či je to tiež take tvrde ako v Nitre, alebo sa v pohode... Otvor fórum »
4. 7. 2012 20:43
24
Song
Dnes som počul v rádiu jednu pesničku a neviem ako sa volala. Je to dosť populárny song určite ste ho už všetci aspoň raz počuli je to na taký brooklynský štýl, je tam tiež taký pokrik niečo everybody... Otvor fórum »
4. 7. 2012 20:26