Diskusie - 3981. stránka fóra
13
Nakupovanie
Poznáte dáky dobrý (neokukaný) obchod (internetovy či pevný to je jedno) kde majú fakt dobré veci? Otvor fórum »
7. 7. 2012 13:18
40
Ktorý moment v živote by ste chceli zažiť ešte raz?
Kedy ste mali pocit najväčšieho šťastia? A prečo? :) Otvor fórum »
7. 7. 2012 12:54
5
Dobrá stranka na filmy
Aká je dobrá stránka na pozeraniee online filmov ?? nemozem nejaku dobrú nájst ak niekto poznáte poradte mi .... a druha otazka ze ak ma niekto skusenosti s pozeranim star wars hveizdnych vojen od ktorej epizody by bolo najlepsie to... Otvor fórum »
7. 7. 2012 12:46
42
No požičali by ste socke mobil?
Idem si ho tak v MHD a zvoní mi mobil. teraz dojde taká nepekná teta bez zubov (teda jeden mala), pobiednejšieho výzoru a začne ma otravovať nech jej ho požičiam. Ked som povedala že nie, (ako... Otvor fórum »
7. 7. 2012 11:06
80
2
Študuje niekto v trnave verejne zdravotnictvo??alebo ide niekto tam študovať ?čo viete o tomto odbore?
Neviem sa rozhodnuť medzi odborom verejne zdravotnictvo alebo učitelstvo sj a etickej Otvor fórum »
7. 7. 2012 09:22
1
UKF - učiteľstvo
Koho vzali na UKF - učiteľstvo akademických predmetov... ? Hľadám budúcich spolužiakov, mohli by ste napísať aj aprobáciu :-) Otvor fórum »
7. 7. 2012 07:14
80
Aká práca by vás duševne napĺňala?
Napíšte prosím nejaké príklady... ale stavím sa, že veľa ľudí napíše, že taká v ktorej sa málo robí a veľa zarába... ale skúste vymyslieť niečo zmysluplné :) dik Otvor fórum »
6. 7. 2012 23:46
18
Ako to je možné?
Že modelka, ktorej obvod hrudníka je 84cm má prsia D-čka? Jednoducho si to nedokážem vysvetliť .. Ja čo mám hore 91cm (nemám mohutné kosti) som štíhla a prsia mám (podla výpočtov) B! .. Hovorím o modelke Lare... Otvor fórum »
6. 7. 2012 23:43
15
Lezanie na streche auta
Hadam sa s kamaratom, ja vravim ze tam zostane preliacina ked ma chlap 90kg a zena 60kg... ako nejaka romantika na kapote auta pod hviezdami... skusali ste niekto? Otvor fórum »
6. 7. 2012 23:30
22
Nokia 500 QWERTY klávesnica
Nazdar mám nokiu 500 od T-mobile-u a mám takú otázočku na vás lebo veľmi nepohodlne sa mi píše na qwerty klávesnici hlavne na výšku uvítal by som T9 klavesnicu a tak sa Vás chcem spýtať či sa... Otvor fórum »
6. 7. 2012 22:13Fm UK externe
je tu niekto taky, kto si dáva/dával prihlasku na fm UK na externe?? alebo tam niekto studujete? ak by bol niekto taky ochotny, ozvyte sa mi. dakujem :) Otvor fórum »
6. 7. 2012 22:08
42
Nejaká dobrá kniha?
Poradte mi nejakú dobrú knihu, ktorú ste v poslednej dobe čítali. :) Ďakujem :) Otvor fórum »
6. 7. 2012 22:08Neviete kolko ludi sa hlasilo na UKF na žurnalistiku?
Neviete kolko ludi sa hlasilo na UKF na žurnalistiku? Otvor fórum »
6. 7. 2012 21:51
2
UKF - učiteľstvo
Koho vzali na UKF, učiteľstvo akademických predmetov... ? Hľadám budúcich spolužiakov :-) Tak by ste mohli rovno napísať aj aprobáciu. Otvor fórum »
6. 7. 2012 21:26
7
Cykloobchod v BA
Potreboval by som nove V-brzdy na bicykel a zistil som, ze vela cykloobchodov v BA uz zrusili. Vedeli by ste mi odporucit nejaky kamenny obchod pripadne e-shop s bike-vecami, s ktorym mate dobre skusenosti? Ake mate skusenosti... Otvor fórum »
6. 7. 2012 20:45
15
Kedy to bude? (pre dievcata)
Ahojte dievcata, mate niektora s vas pukaci lak? Kedy vam to zacalo pukat? Ja som si to dnes kupila a niak mi to nepuka. Co mam robit? Mate niektora s tym skusenosti? ... Otvor fórum »
6. 7. 2012 20:44