Diskusie - 3947. stránka fóra
10
Poštípanie hmyzom-čo na opuchnuté miesto
včera ma poštípala včela do veľkého palca na nohe, samozrejme som si na to hneď dala ocot neskôr ľad a žihadlo vybrala. Myslela som si že bude všetko v pohode ale dnes mám palec a polovicu nohy 3x... Otvor fórum »
16. 7. 2012 16:23
9
Kresba na temu Svetovy festival detskeho divadla,,.
Z divadelneho suboro sa chystame na jeden festival a potrebujeme tam par vykresov. Mame nakreslit nieco na temu Detsky svetovy divadelny festival :D Co tam mam sakra nakreslit? Nejake originalne napady? :/ Otvor fórum »
16. 7. 2012 16:10
23
Coldplay
Ahoj strasne ale strasne chcem ist do Prahy na ich koncert (v septembri). Problem je vsak v tom ze nemam s kym (kamarati nechcu ist kvoli peniazom alebo ich ta kapela nezaujima), ani kde prespat. Ako... Otvor fórum »
16. 7. 2012 15:23Stredná škola
Ahojte, neviete prečo sa Súkromná stredná odborná škola Gos - Sk, nazýva aj ciklická?, ako to vznikol ten názov?, Trnaváci píšte... Otvor fórum »
16. 7. 2012 15:04
12
Vie niekto nejakú dobru a funkčnú RPG školu
Ak by niekto vedel tak poraďte. Otvor fórum »
16. 7. 2012 14:31
26
Tampón
Baby, neviem ako je to s vami, ale ja do seba ten tampón jednoducho nešturím. Vôbec mi to nejde, a okrem toho ma to strašne bolí. Nemáte nejaké rady, čo mám robiť, pretože... Otvor fórum »
16. 7. 2012 14:26
17
Čo by ste robili?
Teraz nejde o žiaden konkrétny prípad: Urobíte niečo, čo vaše okolie /kamaráti, rodina/považuje za zlé, neustále vám to vyčíta, pripomína vám to aj po rokoch. Avšak to čo ste urobili len vyzerá zle, v skutočnosti ste tým... Otvor fórum »
16. 7. 2012 14:15
5
Magisterské štúdium slovenského jazyka a literatúry
Som študentkou slovenského jazyka a literatúry, v Srbsku. Teraz to vlastne končím a rozmýšľam o megisterských štúdiách. Mám možnosť, medzi ostatným, študovať u nás - v Srbsku a na Slovensku. Vedomá... Otvor fórum »
16. 7. 2012 13:53
3
Miestnosť na prenájom
Názov je dosť nevýstižný. Potrebovala by som radu, akým spôsobom by ste hľadali miestnosť, vrámci nejakej verejnej budovy, na prenájom na pár hodín. Podotýkam, že v malom meste. Išlo by len o to,... Otvor fórum »
16. 7. 2012 13:52
45
Dievcata starate sa o seba? myslim tym zdrava strava a sport
16. 7. 2012 13:12
29
Dať si ešte jeden šampón alebo nie ?
Baby mám taký menší problém ... dala som si asi pred dvoma týždnami čokoládový šampón ale drbnutá kadernička mi ho dala nerovnomerne. Mám si dať ešte jeden nato ? Help... Otvor fórum »
16. 7. 2012 13:00
22
Rokforské gule
Neviem presne ako sa to píše, ani či sa to tak presne volá, ale predáva sa to aj pod takýmto názvom a chcem sa spýtať či niekto viete ako sa robia? Na internete som hľadala recept, ale... Otvor fórum »
16. 7. 2012 12:43
3
Učiteľstvo biológie
chodí niekto na uč. biológie na KU do Ružomberka? potrebujem nejaké info ohľadom predmetov, na stránke to nikde nemajú... Otvor fórum »
16. 7. 2012 12:24
24
Kebyže prvý krát počujete názov pesničky raining men a nepoznáte text mysleli by ste si že je to o : (*note: napadlo
- Superhrdinovi ktorý má schopnosť zapríčiniť dážď
- Daždi pri ktorm z neba padajú muži
- iné
Hlasuj »
16. 7. 2012 12:23- Daždi pri ktorm z neba padajú muži
- iné
Hlasuj »
15
Program na úpravu fotiek ,,.
Ahoj, poznáte nejaká dobý program na úpravu fotiek ??? Kedže picnik už neexistuje a pizap nechcem ; )) Otvor fórum »
16. 7. 2012 12:11
46
Čo mám povedať chalanovi do telefónu, keď sa mi páči ?
Ahojte.. :D Chcem zavolať chalanovi, ktorý sa mi páči už dosť dlho.. ale keď mu zavolám neviem čo mu mám povedať.. to je môj problém.. prosím o radu.. niekoho.. :D :D Otvor fórum »
16. 7. 2012 11:47
77