Diskusie - 3897. stránka fóra
37
53
Platené stránky
čafte birdzáci :) Chem sa opýtať či sú také stránky na ktoré vstúpim a potom bude na faktúre prekvapko :D Ďak. :) Otvor fórum »
29. 7. 2012 20:23
44
Aká je tá najsponánnejšia vec akú ste kedy urobili?
Proste, aké hovadiny ste robili, ako vás to napadlo, a tak... Otvor fórum »
29. 7. 2012 20:18
21
Prečo nie je celý internet zaplavený našou prvou medailou ?
Ak by sme nemali byť hrdí my tak potom kto :P? Otvor fórum »
29. 7. 2012 20:13Program
Ahoj. Poznáte voľakto niečo schopné a nie úplne amatérske na tvorbu videí? W. Movie Maker mám ale nejde mi, teda ide ale potom s ním sekne a nejde. Niečo toho typu a princípu. ... Otvor fórum »
29. 7. 2012 20:10
18
Chalani vadilo by vam keby ste zarabali menej ako vasa zena ? A naopak baby vadilo by vam keby ste zarabali viac ako vas muz ?
- Som zena a vadilo by mi zarabat viac ako moj muz
- Som zena a nevadilo by mi to keby som zarabala viac ako moj muz
- Som muz a vadilo by mi zarabat menej ako moja zena
Ďalšie možnosti »
29. 7. 2012 20:03- Som zena a nevadilo by mi to keby som zarabala viac ako moj muz
- Som muz a vadilo by mi zarabat menej ako moja zena
Ďalšie možnosti »
4
Studujete niekto externe VS ???
chcela by som externe studovat VS a zaroven aj pracovat.. je tu niekto taky, kto ma s tym skusenosti ? da sa to zvladnut?, Otvor fórum »
29. 7. 2012 19:48
26
Spodne pradlo
Ake spodne pradlo najradsej nosite a ake naopak neznasate? mozte pridat aj foto :) :) Otvor fórum »
29. 7. 2012 19:42
22
Pop-corn
Chcem sa spýtať, či sú pukance do mikrovlnej rúry nezdravé resp. či sa z nich priberá.. Dám si ich málokedy, len teraz som dostal chuť ale držím diétu, tak či sú zlé pri chudnutí . ... Otvor fórum »
29. 7. 2012 19:01
9
Super maska na vlasy?
Mám veľmi zničené vlasy a to ich vôbec nežehlím, fénujem sem tam.. Rozhodla som sa, že si kúpim masku na vlasy a tak sa vás pýtam, ktorú by ste mi odporučili ? .. Nechcem aby v nej... Otvor fórum »
29. 7. 2012 18:29
13
Sme my vôbec?
má vzťah (aj keď na diaľku, udržuje ho... niekedy sa vídajú raz za dva mesiace, čo nepokladám za normálne), napriek tomu sa zhruba pol roka doslova namotávame, celé je to nekonečná sínusoida, raz je iniciatívny inokedy pasívny... som však... Otvor fórum »
29. 7. 2012 18:19
23
Čo to znamená?
Ahojte. :) Mám problém... páči sa mi jeden chalan a je to mojej kamošky nevlastný brácho. On má ešte jedného kamoša a keď je tam aj on tak som tam ja s tou mojou kamoškou..nikdy sa s nami... Otvor fórum »
29. 7. 2012 18:07
8
Stále hľadám fórum
Predvčerom som založila fórum o tom že hľadám jedno fórum. Našlo sa niekoľko ľudí ktorí sa síce snažili pomôcť, ale nenašli fórum ktoré som hľadala. Nepamätám si kto to fórum založil, preto ak tu je autor... Otvor fórum »
29. 7. 2012 17:44
6
Holiaci strojček
Ahoj! Potrebujem poradiť ohľadom holiaceho strojčeka. Idem preč na tri týždne, nebude tam elektrina a ja mám doma iba taký do zástrčky. Plánujem si kúpiť nejaký nový - na batérie. Máte skúsenosti s... Otvor fórum »
29. 7. 2012 17:35
7
Plasticka chirurgia
baby chalani šli by ste zmeniť niečo na sebe? napadlo ma to lebo pozerám jedno video, kde tínedžerkám dovolili rodičia plastiku prs a príde mi to divné.. :) Otvor fórum »
29. 7. 2012 17:31