Diskusie - 3896. stránka fóra
27
Ako sa zbaviť trémy?
Mám taký problém, aký má z času na čas určite každý z nás ľudí :) Hrám na klavíri a pred koncertom alebo pred skúškami mám neprekonateľnú trému. Fakt strašnú :-/ a neviem, ako ju skrotiť.... Otvor fórum »
29. 7. 2012 23:03
6
UMB-ekonomická fakulta, zápisné listy súrne pomoc
Ahojte, prosím vás, chodíte niekto na UMB na EF, odosielali ste už zápisné listy? :( Mne to tam nešlo načítať v tom elektronickom systéme a nevyplnila som výberové predmety..až teraz mi kamarátka vysvetlila ako som to mala... Otvor fórum »
29. 7. 2012 22:53
27
Prave som ukoncila 1. rocnik SŠ a rozmyslam o tom ze by som isla na studovat do Anglicka alebo USA
....na rok....chcela by som sa opytat ludi co s tym maju skusenosti....kde ste to vybavovali? cez agenturu? cez skolu? kde podat ziadost o socialne stipendium? Otvor fórum »
29. 7. 2012 22:47
19
Knihy o mafii
Prosím vás, viete poradiť nejakú dobrú knihu z prostredia mafie, pretože ja tieto knihy nečítam, takže neviem porovnať, ktorá by bola vhodná ako darček pre niekoho kto má takéto knihy rád. Za rady ďakujem. Otvor fórum »
29. 7. 2012 22:41
21
Tlmočníctvo - BB Anj - Ruj
Uvažujem o štúdiu tlmoč. - preklad. na UMB - anj. - ruj. chcela by som sa spýtať či niekto nemá niake osobné skúsenosti s týmto odborom - priebehom štúdia, poprípade prijímačkami. Budem vďačná za... Otvor fórum »
29. 7. 2012 22:26
33
Matuzalemovia v Biblii
Vždy som sa chcela niekoho kresťansky orientovaného opýtať, ako je možné, že sa ľudia v Biblii, napríklad v knihe Genezis veľmi explicitne, dožívajú priemerne okolo 800 rokov ? :D Je to nejaká metafora, alebo na... Otvor fórum »
29. 7. 2012 22:22
33
Aká dôkladná je vaša zubná hygiena?
ako často, ako dlho si čistíte zuby? používate medzizubné kefky/ niť? chodíte k dentálnej hygieničke? Otvor fórum »
29. 7. 2012 22:03
39
Meno pre kavaliera
ja viem že to tu už bolo veľakrát ale kavalier ešte nie a predsa na každé plemeno sa hodí iné :) je to pes, nie sučka :) (a prosím žiadne komentáre ako trápne a pod... a tiež nie mená... Otvor fórum »
29. 7. 2012 21:57
5
Kozel Žákovic Open Extrémne dobrá atmosféra a extrémne dobré kapely
Kto bol??? http://music-zone. eu/kozel-zakovic-open-extremne-dobra-atmosfera-extremne-dobre-kapely/ Otvor fórum »
29. 7. 2012 21:29
17
Na otvorenie Olympijských hier prišiel na klavír zahrať Mr. Bean!
http://music-zone. eu/na-otvorenie-olympijskych-hier-prisiel-na-klavir-zahrat-mr-bean/ Otvor fórum »
29. 7. 2012 21:22
37
53
Platené stránky
čafte birdzáci :) Chem sa opýtať či sú také stránky na ktoré vstúpim a potom bude na faktúre prekvapko :D Ďak. :) Otvor fórum »
29. 7. 2012 20:23
44
Aká je tá najsponánnejšia vec akú ste kedy urobili?
Proste, aké hovadiny ste robili, ako vás to napadlo, a tak... Otvor fórum »
29. 7. 2012 20:18
21
Prečo nie je celý internet zaplavený našou prvou medailou ?
Ak by sme nemali byť hrdí my tak potom kto :P? Otvor fórum »
29. 7. 2012 20:13Program
Ahoj. Poznáte voľakto niečo schopné a nie úplne amatérske na tvorbu videí? W. Movie Maker mám ale nejde mi, teda ide ale potom s ním sekne a nejde. Niečo toho typu a princípu. ... Otvor fórum »
29. 7. 2012 20:10