Diskusie - 3889. stránka fóra
15
Divne kramy
uz minuly mesiac som mala "divne " kramy, boli celkom slabsie ako obvykle... ale boli tak som nerobila dramu no teraz som si myslela ze kramy dostanem ale po par kvapkach krvi zmizli :/ neviete co to... Otvor fórum »
31. 7. 2012 19:44
46
Slovensko dnes
Dosť ma zaujíma moderná história a minule som len tak rozmýšľal, prečo je dnes na Slovensku taká bieda, nezamestnanosť, toľkí ľudia idú radšej pracovať do zahraničia... Teraz mnohí budete hovoriť, že za to môžu politici (Fico,... Otvor fórum »
31. 7. 2012 19:28
29
Hľadám ľudí do pripravovaného amatérskeho filmu
Už dávno som si povšimol, že na BIRDZ-i je dostatok talentovaných ľudí, ktorí by určite chceli skúsiť dačo nové a toto je možno pre nich príležitosť. Koncom augusta plánujem tráviť čas nakrúcaním krátkeho amatérskeho filmu (podieľam sa... Otvor fórum »
31. 7. 2012 19:23
22
Hry na kazetky
Kedysi sme mali doma také hry na kazetkách, čo sa vložili do prístroja napr. Mario, tanky, galaxie, strieľanie kačiek atd... Ale ten prístroj sa nám už dávnejšie pokazil a chcela by som si... Otvor fórum »
31. 7. 2012 18:47
18
Pred týždňom nastala takáto situácia
bol som v reštaurácii s kamarátom a kamarát tam stretol 2 kamarátky, ktoré ja nepoznám. Prisadli sme si k nim a vybrali sme si menu. Jedna jeho kamarátka, naozaj pekná si vybrala čaj, ale povedala... Otvor fórum »
31. 7. 2012 18:22
21
Ako to máte radi ?
31. 7. 2012 18:13
3
Lepšie uplatnenie - finančný manazment alebo manazerske rozhodovanie a informačne technologie
ahojte, zobrali ma na euba ( MRIT ale aj FPM ) a neviem sa rozhodnúť ktoré z toho je v dnešnej dobe lepšie vyštudovať. Resp. nejaké ohlasy, tí ktorí chodia na MRIT čo to obnáša, či... Otvor fórum »
31. 7. 2012 17:51
13
Test na HIV
Som pravidelný darca krvi a viem že pri darovaní sa robí test na HIV a iné pohlavne prenosné choroby , neviete náhodou či mi môžu vydať potvrdenie o tom vyšetrení ? Teda výsledok že som OK . Otvor fórum »
31. 7. 2012 17:41
18
Ako sa vám podarilo zamestnať sa, príp. si privyrobiť?
Podarilo sa vám zamestnať sa? Ak áno, tak ako. Išli ste za vlastným nápadom, alebo vám niekto pomohol? Ak ste nedajboh prišli o prácu, koľko vám trvalo, kým ste... Otvor fórum »
31. 7. 2012 16:59
28
Hudba v rádiách: Nevadí vám, že sa opakujú stále tie isté pesničky, poprípade nechceli by ste z rádií počuť viac slovenskej hud
- Som spokojná/ý
- Rádio nepočúvam...
- Vadí mi to, ale slovenskú hudbu aj tak nemám rád/a
Ďalšie možnosti »
31. 7. 2012 16:57- Rádio nepočúvam...
- Vadí mi to, ale slovenskú hudbu aj tak nemám rád/a
Ďalšie možnosti »
40
Stres, nervozita
Je to strašné, som nervózna a vystresovaná zo všetkého, i z toho, že idem niekam volať, i kamarátke..kedysi to tak nebolo..neviem čo mám robiť :( ďakujem za rady, ak mi vie niekto poradiť a prešiel... Otvor fórum »
31. 7. 2012 16:32
65
Koľko ste mali rokov keď ste išli prvýkrát na diskotéku?
31. 7. 2012 16:04
33
Krájate si dlhé hranolky?
To len ja som taká divná, že som si poslednú dobu začala tie dlhé hranolky krájať, nech ich jem ako človek? :D Alebo sa nájde ešte niekto taký? (hehe) Otvor fórum »
31. 7. 2012 15:49
11
Vyber najhoršiu skladbu
http://music-zone. eu/hlasovanie-vyber-10-slovenskych-hudobnych-katastrof-tu-najvacsiu/ Otvor fórum »
31. 7. 2012 15:41
5
Hudobný portál
Zaujímavá stránka pre mladé kapely www. music-zone. eu Otvor fórum »
31. 7. 2012 15:35