mavas ich pravidelne uz kolko rokov..? ak su ako svajciarske hodinky a toto je fakt nieco vynimocne tak by som to urcite sla neskor riesit s ujom doktorom, pre istotu. ale ak si niesi svojim cyklom 100% ista tak by som sa nevzrusovala, este si mlada a stale sa mozu objavit nevysvetlitelne vykyvy. nezabudni ze pod intenzitu krvacania sa okrem hormonov podpisuju aj ine faktory ako spominane teplo, stres, zhon, unava, choroba, zmena jedalnicka, alkohol,.. a tak dalej
@nightmare96 kramy mam uz asi 6 rokov a slabsie boli len raz asi pred rokom , doteraz boli VZDY strasne silne az som nechapala, ale tomuto naozaj nerozumiem presne ani tak nie byvaju vykyvy take 4 dni ,, ku gyn na preventivky chodim no doteraz mi nidky nic nezistili neviem z coho to moze byt veru
chytsam sa k nemu ale ma furt strasne vela pacientiek... takze dostat sa tam nieje az taka sranda naozaj.. nepatrim medzi baby co sa hanbia alebo co tam ist ale dostat sa tam je proste problem D
teplo, cestovanie, zmena stravovacieho rezimu, akakolvek zataz pre organizmus... pricin moze byt vela.. ale ak by to pretrvavalo urcite navsteva doktora..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
vynemachie kramov ma asi este 55256 pricin
dik baby
chytsam sa k nemu ale ma furt strasne vela pacientiek... takze dostat sa tam nieje az taka sranda naozaj.. nepatrim medzi baby co sa hanbia alebo co tam ist ale dostat sa tam je proste problem D
a nemoze mat tolko pricin,jedine ak by si mala hormonalne problemy