Diskusie - 3881. stránka fóra
31
Prvy dojem
drahi birdzaci, aku vyznamnu ulohu pripisujete prvemu dojmu? spravite si nevyvratitelny nazor uz po 20 sekundach alebo take zalezitosti ako prvy dojem absolutne neriesite? a este otazocka, poculi ste o sebe... Otvor fórum »
3. 8. 2012 00:09
5
Samček Boa constrictor ( Veľhad kráľovský )
Máte niekto skúsenosti s chovom tohto hada? Máme samčeka a zaujímalo by ma ako dlho sa dožije v "zajatí"... Na google je že sa dožijú aj 20 rokov, ten čo nám ho predal hovoril, že maximálne 10 a... Otvor fórum »
2. 8. 2012 23:41
2
Kto ide do Prešova na franinu?
UNIPO, franina, prekladateľstvo/ tlmočníctvo... hľadajú sa spolužiaci :) Otvor fórum »
2. 8. 2012 23:33
28
Peniaze či radosť?
Ak by ste mali na výber 2 práce, ktorú by ste si radšej vybrali: 1. prácu ktorá vás nebavi, ale dostávate za ňu velmi vela peňazí alebo radšej 2. prácu ktorú máte velmi radi, ale... Otvor fórum »
2. 8. 2012 23:24
88
Máš čo napísať? Tak napíš!
Kľudne si napíšte, čo len chcete. Toto fórum je úplne bez témy a bez zmyslu. Žiadne obmedzenia, iba čistá haluz... Máš čo napísať? Tak napíš! Otvor fórum »
2. 8. 2012 23:24
30
Už ste si kýchli tak, že ste oprskali celý monitor?
Viem, vtipné :D Práve ma to napadlo, lebo som si kýchla fakt že skoro na celý monitor, tak hádam v tom nie som sama hahaha. Otvor fórum »
2. 8. 2012 23:01
8
Dabing,,.
Zdravím, pomaličky vytváram "film" ktorý by som rozhodne chcel nadabovať, no ja zniem v mikrofone ako úchyl a herecké nadanie žiadne. Pre to hľadám ľudí ktorí by boli schopný nahrať ako tak... Otvor fórum »
2. 8. 2012 22:24
5
Pomoc s priimačkami na ZUŠ
Ahojte všetci :) ... je tu niekto kto bol/je na ZUŠ alebo SUŠ? :)) ... potrebovala by som pomoc ... mám 2 kresby a potrebujem ich ešte 8 ale vôbec neviem čo mám kresliť... mám zatiaľ portrét Liama Payna v... Otvor fórum »
2. 8. 2012 22:22
1
Ide niekto splavovať rieky na slovensku?
S kamarátom sa pomaly chystáme na splav, chcem sa spýtať ide niekto august/september na splav, napr po malom dunaji, hron alebo ina rieka na slovensku a pribral by dvoch v poho typkov? lod aj vybavu mame, ... Otvor fórum »
2. 8. 2012 22:10
21
Druha sanca
baby? ked vas chalan ojebal..presnejšie pisal si s inou holkou ktoru osobne nepozna aa dohadoval si snou stretko ked budete prec..pridete na to..a nasledne potom povedal že si z nej robil srandu, že ma miluje najviac, že to su chujoviny,... Otvor fórum »
2. 8. 2012 22:09
11
Prdenie na verejnosti.
2. 8. 2012 22:09
26
Ako ju zaujať?
Ahoj mám 13 rokov. Za chvylu idem do 8. triedy. Ešte nemam babu ale jedna z nasej triedy hrozne páči. Je múdra a má humor. Je krásna. Mám rád jej smiech. A pritom ja mam zle znamky a som... Otvor fórum »
2. 8. 2012 22:08
44
Chceli by ste, aby to bolo tak? (text v komente)
2. 8. 2012 21:12
55
Problem s frajerom
Ahojte, chodim s chalanom asi 2 roky(necelé). Volakedy - hned na zaciatku vztahu, sme si písali, ako velmi sa lubime, že by sme nevydržali bez seba (proste, na zaciatku vzdy byva tá láska najsilnejšia, nikdy nebýva rovnaká... postupne... Otvor fórum »
2. 8. 2012 20:21FF UK Slovenský jazyk a kultúra - Taliansky jazyk a kultúra :)
Je tu niekto koho tento rok prijali a chystá sa tam, alebo niekto kto tam chodil, poprípade chodí? Chcela by som sa čoto popýtat :)) Otvor fórum »
2. 8. 2012 20:10
3
Zazaluje viac ako milion buducich dochodcov vladu za kradez.
ano ##nie##neviem Otvor fórum »
2. 8. 2012 19:59