Diskusie - 3880. stránka fóra
4
Cestovanie
Z ktorého čísla nástupišťa na Seneckej autobusovej stanici ide autobus do Bernolákova? Otvor fórum »
3. 8. 2012 12:26
15
Originálny daček
V pondelok má môj 5 ročný brat narodky. Nemám peniaze na vyhadzovanie a chcel by som mu niečo vyrobiť. Nemáte nápad na niečo originálne? :) PS: V septembri pôjde do prvého ročníka, ... Otvor fórum »
3. 8. 2012 11:50
29
Ako si zutulnit stenu
Ahojte chcela by som od vas poradit/nast nejaku inspiraciu... mam nad postelou holu zelenu stenu a je mi luto ju nechat takto.... viete mi poradit ako ju nejako ozivit a zutulnit? Dakujem pekne Otvor fórum »
3. 8. 2012 11:24
46
10
Máte skúsenosť, vedeli by ste pomôcť?
Mám taký problém, bavíma fyzika aj matika, seminare som si dal prave z tohto ale taktiez spoznávam ze ovela viac sa mi paci slovina a filozofia a take veci a nwm ktorým smerom sa mám vydat. Poradtemi ak... Otvor fórum »
3. 8. 2012 10:38
20
Beriete nejaké výživové doplnky ?
Proste na čokoľvek - imunitu, svlay, vlasy, pleť, nechty..... Aké ?A pomáha vám to ? Otvor fórum »
3. 8. 2012 10:32
5
Campingy v Chorvátsku
Ahojte potrebovala by som pomoct :)) neviete o nejakom dobrom campingu v chorvatsku v peknej lokatite s prijatelnou cenou ??? :) pomohli by ste mi Otvor fórum »
3. 8. 2012 10:30
12
12
Bateria do NB
Na ktorej stranke sa najlepsie hlada (kvalita aj cena) bateria do nb? moja uz dosluzila, Nb sa mi rychlo vybija a chcela by som si pozriet ako sa pohybuju ceny baterii. + moja bateria ma 4200 mAh -... Otvor fórum »
3. 8. 2012 10:09
10
Fantómové telefonáty
Mate nejaké skúsenosti ??? Kto nevie čo to je, tak odporúčam prečítať tento článok http://www. mysteria. sk/readarticle. php?article_id=264 Otvor fórum »
3. 8. 2012 10:01
21
Najoriginálnejší Darček Čo Ste Kedy Dostali,,
A nemusí to byť vôbec hmotná vec, jednoducho niečo čo vás potešilo, rozosmialo, na čo nikdy nezabudnete. Otvor fórum »
3. 8. 2012 09:37
11
Hladá sa osoba na birdzi,,
Čaute neviete mi niekto náhodou pomôcť nájsť jedného týpka, ktorý sa zaoberal nadprirodzenými vecami? Dosť často komentoval fóra tohoto druhu ale zmizol mi z TSiek kedže som tu nebol. Za pomoc pri pátraní ďakujem. Otvor fórum »
3. 8. 2012 02:30
29
Dostat sa kamaratke do podprsenky
dievcata, mam na vas taku otazku: mam taku kamaratku ktora ma velmi fajne prsia a chcel by som nieco urobit aly som sa jej tak kamatsky dostal do podprsenky... co mi navrhujete? :))) Otvor fórum »
3. 8. 2012 00:42
30
FARMA 3 na Markíze! Tešíte sa? Budete sledovat? Váš nazor
- - ano, teším sa a budem sledovat
- - nie, nesledujem take blbosti
- - ano, ked nie je čo v TV
Hlasuj »
3. 8. 2012 00:42- - nie, nesledujem take blbosti
- - ano, ked nie je čo v TV
Hlasuj »