Dostala som od dvoch kamošiek pamätníček, kde boli povlepované naše fotky a popísané hovadinky a tak A áno, aké by to boli 15. narodeniny, keby mi k tomu nedali aj kondóm
ja som dostala na narodeniny do spolužiačiek pieskomila, volal sa Blacky milovala som tu chlpatú potvorku no bola som sama...na druhý deň ju mama vypustila do prírody, veľmi sa jej bála..dodnes mi chýba tak pekne skákala a hlodala ... :/
raz som bola u kamaráta a mala som chuť na jahodu.. jeden z nich sa postavil,po chvíli sa vrátil a dal mi takú veľkú krabičku v ktorej bolo asi 7 menších a v tej poslednej bola jahoda
no,tak ja sa pochválim,viem,znie to prízemne,ale 5 mojich kamošiek sa rozhodlo-ty aj tak všetko ofrfleš,všetko máš,nič nechceš..tak na!10 cicíkov..5 párov kôz..zdvihli tričká..ten môj pohlad..ponožky,zippák a chlast sa môžu schovať....!na ten pohľad nezabudnem! Hahá toto ma inšpirovalo na fórum..kozy ako darček..sqellé.mám oki kamoški..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov