Diskusie - 3783. stránka fóra
22
Aj VY nenávidíte keď sa Vám vyhodí presne na strede čela obrovská vyrážka a vyzeráte pritom ako indská tanečnica?
:D Otvor fórum »
29. 8. 2012 18:43
8Facebook
Ahojte :) chcela by som sa opytat ze ci nahodou neviete ako si mam nastavit na Fb aby mi LIke na profilovu fotku mohli daj aj ty co ich nemam nedzi priatelmi..viem ze sa to da, ale neviem ako... Otvor fórum »
29. 8. 2012 18:35
4
Vymazanie konverzacie zo skypu
ako sa prosimvas daju vymazat spravy zo skypu ??? :O poradte prosim vas Otvor fórum »
29. 8. 2012 18:01
15
3D okuliare
Chcela by som sa opýtať ake mate nazory/skusenosti s papierovimi 3D okuliarmi(jedno sklo cervene druhe modre) maju vobec nejaky efekt? nechcem to na hry ale na nejake videa co su na youtube... alebo tu hodte nejake linky ze kde sa... Otvor fórum »
29. 8. 2012 16:36
7
Ahojte, nevie mi niektorá poradiť, kde v Žilinskom kraji by som zohnala tento produkt ?
http://www. hennayvette. sk/dabur-amla-vlasovy-olej-200-ml-p-155. html Otvor fórum »
29. 8. 2012 16:25
2
Uvlf internat
Nievie niekto nahodou, kde by som mohla najst blizsie info o internate uvlf. Viem jedine (a to neviem ci dobre), ze je na ulici cesta pod hradovou... Poskytuju sa aj blizsie informacie ohladom ubytovania??? ... ... Otvor fórum »
29. 8. 2012 15:59
39
Kto chce "Suchára"?
Teraz vážne, ktoré dievča by v dnešnej dobe chcela mať doma suchára? Každá predsa hľadá "zábavu" a povedzme si to na rovinu každý jeden z nás je aspoň trocha povrchný, čiže aj krása je jedno z kritérií. ... Otvor fórum »
29. 8. 2012 15:48
3
Silvername..
Objednávali ste už s tejto stránky? Chcem vedieť či je to dôveryhodné, nakoľko je potrebné platiť dopredu. Ďakujem. http://www. silvername. sk/ Otvor fórum »
29. 8. 2012 15:37
37
Tetovacky
neobavate sa , ze v buducnosti by vas napriklad nechceli zamestnat kvoli tetovaniu ? ja uz jedno mam a rozmyslam nad dalsim, ale to, ze este neviem co budem robit v buducnosti ma odradza. aky mate... Otvor fórum »
29. 8. 2012 15:20
40
Keď ste boli menší, mysleli ste si že orálny sex sa robí do vagíny?
- Áno, myslel(a) som si to, nechápem ako som mohol(a) byť taký(a) hlúpy(a)
- Nie, vždy som vedel(a) že sa robí do úst
- Ešte teraz som si to myslel(a)
Ďalšie možnosti »
29. 8. 2012 14:53- Nie, vždy som vedel(a) že sa robí do úst
- Ešte teraz som si to myslel(a)
Ďalšie možnosti »
96
Dvojity meter,,. diskriminacia muzov?
Ahojte, skoro stale (a uz asi 100 rokov :-D ) sa hovori o rovnopravnosti zien, ale cim viac si vsimam svet okolo seba, tym viac sa mi zda, ze dnes su praveze muzi este viac diskriminovani,... Otvor fórum »
29. 8. 2012 14:15
28
Uvažujem o vysokej škole, potrebujem zopár informácii o prijímacích skúškach a celkové dojmy
Ešte nie som po maturite, ale už uvažujem kam na výšku. Chcem ísť na zubné lekárstvo do Košíc a podľa zistených informácii som sa dozvedela, že prijímajú 50 uchádzačov. Potrebovala by som aspoň približné informácie, ... Otvor fórum »
29. 8. 2012 14:14
28
Poradte niejakú stránku kde by som mohol kúpiť náhrdelník s nápisom fuck you
Ahojte, poradte niejakú stránku kde by som mohol kúpiť náhrdelník (prívesok) s nápisom FUCK YOU. Prosím, hľadám všade a neviem nájsť :-( Otvor fórum »
29. 8. 2012 14:12
8
Diera
Kde sa vzala diera? http://nudaveskole. cz/wp-content/uploads/kde-se-vzalo-misto. jpg Otvor fórum »
29. 8. 2012 13:55
32
Chudnutie na bicykli
Rozhodol som sa trochu schudnúť jazdou na bicykli . Nemám 280 kilo len chcem trochu schudnúť. 200 cm a 97kg nieje podla mojej predstavy úplne ideálne . Takže , stačí denne prejst na bicykli 15 km ?... Otvor fórum »
29. 8. 2012 13:51
27
Profesionálni degustátori alkoholických nápojov a riadenie vozidla.
Čaute, tak ma napadlo... že existujú povolania, kde ľudia musia degustovať alkoholické nápoje, napríklad technológovia vo vinárskych závodoch, pivovaroch alebo liehovaroch, alebo členovia komisie v súťažiach vín. ... Otvor fórum »
29. 8. 2012 13:41
119
Nápad na skomoleninu
Rozhodol som sa, že by som neskôr mohol napísať blog skomolených prezýviek na birdzi. A preto by som potreboval inšpiráciu a súhlas. Prosím neberte to úražlivo ale skuste to zobrať s humorom :) Zatiaľ mám... Otvor fórum »
29. 8. 2012 13:17