Diskusie - 3782. stránka fóra
48
Ak ste zadaní, robíte si srandu z ľudí čo sú nezadaní?
Lebo niekedy mám pocit že keď je niekto nezadaní tak zadaní sa k nemu správajú ako keby bol nejaký autsajder, a tvária sa ako najväčší machri. Stretli ste sa s niečím podobným? Že niektorí keď majú frajerku tak... Otvor fórum »
29. 8. 2012 21:02
3
Spolužiaci : prváci (PT) AJ-FJ UMB
Ahojte :) Hľadám spolužiakov, tlmočníkov aj-fj, kt. teraz nastupujú na FHV UMB. Ak sa tu nejaký (náhodou) nájde, chcem sa spýtať, či dostal intrák? Ja som nedostala a v celej Banskej Bystrici úplne že nikoho... Otvor fórum »
29. 8. 2012 21:01
8
Majú študenti v Česku možnosť založiť si bankový účet ?
Myslím jednoduchou cestou, bez toho aby banka chcela kopu rôznych potvrdení. Má niekto skúsenosť ? Otvor fórum »
29. 8. 2012 20:55
7
Efekty - banner
Ako spraviť efekt ked prejdeme kurzorom myšky, aby sa vybrany objekt zmenil na iny obrazok....(priklad mate na svojich webkach, v hlavnom menu , ale nejde o toto nepytam sa na CSS ale... ) Ako to spraviť ?... Otvor fórum »
29. 8. 2012 20:18
19
čo si myslíte že je lepšie ?
Prosím vás poradili by ste mi ? Chcela by som vedieť či máte nejaké skúsenosti :) Tak čo je lepšie ? Tablet alebo notebook ? Ja som ešte tablet nemala tak neviem.. Tablet je taký ako notebook len dotykový ?... Otvor fórum »
29. 8. 2012 20:17
37
Čítate ešte "papierové" knihy?
- áno, len tie
- áno, ale aj tie v elektronickej forme
- nie, preferujem elektonickú formu
Ďalšie možnosti »
29. 8. 2012 20:15- áno, ale aj tie v elektronickej forme
- nie, preferujem elektonickú formu
Ďalšie možnosti »
16
Kick-box
Od zajtra sa chcem zacat ucit kick-box-jeden den posilnovat a trenovat a druhy oddych resp. dobra strava. Chcem sa opýtať či nepoznáte niake stránky o kick-boxe kde sú popísané niake bitky alebo tak, jednoducho niake čo by... Otvor fórum »
29. 8. 2012 20:02
29
Je to nejaká vada ?
Ahojte, moje meno je Jankó.. ale nie, teraz vážne..mám 14 a ako každému tak aj mne začína rásť ochlpenie na tvári už hustejšie ako predtým.. na krku aj pod nosom mi to rastie v pohode, len na... Otvor fórum »
29. 8. 2012 19:58
21
Vynechana antikoncepcia
Dobrý deň, mam 17 rokov a chcela by som sa spýtať ... Antikoncepciu užívam už skoro 2 roky nikdy som nemala problém s menštruáciou a s jej meškaním, minulý mesiac som vynechala 2 tabletky.. jednu v polke... Otvor fórum »
29. 8. 2012 19:28
47
Idem na noc ku kamaratke
poradte nam nejake blaznive cinnsoti :D chceme sa zabavit aj uplne banalne veci sme otvorene vselijakym moznostiam :D Otvor fórum »
29. 8. 2012 19:07
20
Detský sen
Viem, že každý sen sa časom mení, ale aký bol váš prvý resp. detský sen? Ktorý vas držal dlho :) Ja som chcel byť spisovateľom a rytierom :D Otvor fórum »
29. 8. 2012 19:06
22
Slepaci film pre dusu
Aky film by ste odporucili cloveku, ktory sa citi uplne mizerne?? Otvor fórum »
29. 8. 2012 19:05
8
Ide vám spustit online hry?
ahojte, chcel by som hrať jednú hru no neviem ako sa volá lenže hral som ju na tejto stránke a nejde mi ju spustiť.. neviete či mám chybu v pc alebo to je výpadok? naskakuje mi tam niečo z... Otvor fórum »
29. 8. 2012 18:55
17
Ktorá séria The Vampire Diaries sa vám páčila najviac ?
29. 8. 2012 18:46
8Facebook
Ahojte :) chcela by som sa opytat ze ci nahodou neviete ako si mam nastavit na Fb aby mi LIke na profilovu fotku mohli daj aj ty co ich nemam nedzi priatelmi..viem ze sa to da, ale neviem ako... Otvor fórum »
29. 8. 2012 18:35