nie som zo ZA kraja, ale... síce je po sezóne, najjednoduchší spôsob, ako zohnať henten olej, je povedať niekomu, kto ide do Egypta na dovolenku nech ti tam kúpi, tam stojí menej
(a teraz vážne, amla síce pekne vonia a všetko, ale nerobí zázraky, takže ju pokojne nahraď nejakým iným tu dostupnejším olejom)
@leilla ale myslela som to v zmysle obdobia, kedy chodia ľudia najčastejšie na dovolenky = kedy je najväčšia pravdepodobnosť, že sa dozvie, že tam náhodou nejaký jej známy ide
@mielikki :nerobí zázraky..používala si ju? ja s ňou teda ešte skúsenosti nemám ,ale podla toho, čo som o tom oleji čítala, úplne spĺňal moje predstavy,no nie všetko je také ako napíšu..to je pravda..a vieš mi poradiť, čím by som to mohla nahradiť?
@sofia216 ja ho používam, lebo som si ho raz kúpila
a nesťažujem sa, zaujímavo vonia, aj funkciu oleja spĺňa v pohode (len sa ho trocha bojím, lebo sa vraví, že aj stmavuje vlasy, čo nechcem), ale myslím, že iný vlasový olej ti poslúži rovnako
(kokosák možno ani nie, ten je fajn skôr po umytí na končeky a s inými olejmi osobne skúsenosť nemám, myslím ale, že v prípade núdze poslúži i olivový, jedna známa si chválila ricínový, ale ten je dosť ťažký, ten tak do masiek a... proste improvizuj s tým, čo zoženieš
ta tonizácia,stmavnutie farby by mi pavze aj vyhovovalo,pretože som chcela vyskúšať hennu,ta je prirodná ale zatial to nemám dovolené stmavuje az moc viditelne? alebo to je take mierne? v com ti teda vlatsne nevyhovoval ten egresovy olej? lebo teraz moc nerozumiem ako si myslela, ze nerobi velke zazraky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
(a teraz vážne, amla síce pekne vonia a všetko, ale nerobí zázraky, takže ju pokojne nahraď nejakým iným tu dostupnejším olejom)
veď v egypte je sezóna celoročne...
a inak @1
a nesťažujem sa, zaujímavo vonia, aj funkciu oleja spĺňa v pohode (len sa ho trocha bojím, lebo sa vraví, že aj stmavuje vlasy, čo nechcem), ale myslím, že iný vlasový olej ti poslúži rovnako
(kokosák možno ani nie, ten je fajn skôr po umytí na končeky a s inými olejmi osobne skúsenosť nemám, myslím ale, že v prípade núdze poslúži i olivový, jedna známa si chválila ricínový, ale ten je dosť ťažký, ten tak do masiek a... proste improvizuj s tým, čo zoženieš