Diskusie - 3781. stránka fóra
19
Antikoncepcia - podpora liečby
Baby prosím vás, robím seminárku do školy a potrebovala by som vedieť či ste pred tým než ste začali užívať antiku mali akné a či vám pomohla + teda názov tej antiky... moc by ste mi pomohli... Ďakujem Otvor fórum »
30. 8. 2012 00:33
36
Ktora je vasa najoblubenejsia pesnicka od Risa Mullera?
Ktora je vasa najoblubenejsia pesnicka od Risa Mullera? Otvor fórum »
30. 8. 2012 00:14
23
Čestný titul
Nemožné ! ale predsa :) Keby ste mali možnosť vymyslieť si titul v birdzi aký by to bol :) Ja som chcel byť alkoholik ale už ma predbehli :) . Momentálne je to čistič fór a vy?... Otvor fórum »
30. 8. 2012 00:10Medziodborove UPJS
ahojte ludia ide tu niekto na UPJS na medziodborove Bio- Psychologiu? ako to tam ide? da sa to zvladnut? hlavne bio a labaky... Otvor fórum »
29. 8. 2012 23:58
8
WebChat
Nepoznate nejaku stranku kde mozes chatovat cez web kameru s roznymi ludmi zo zahranicia, kde si mozem vybrat krajinu, pohlavie. Poznam iba http://chatroulette. com/ ale to je kus blbe. Otvor fórum »
29. 8. 2012 23:46
5
Plat prekladatela
Ma niekto skusenost alebo znameho prekladatela?zaujimalo by ma kolko naozaj zarobia, co tvori hlavnu cast ich prace... lebo platy co si vyguglim maju daleko od skutocnosti a nikoho takeho osobne nepoznam... Otvor fórum »
29. 8. 2012 23:40
14
Kto chce lístok do kina? Zadarmo a na akýkoľvek film v Bratislave
Poslednú domu sa v Bratislave "rozhadzujú" voľné poukážky do cinema city. Žiaľ ja som už všetky filmy v ponuke videl a tie čo nie... podľa mna nestoja za to. Priatelia by chceli ísť ale lístok je... Otvor fórum »
29. 8. 2012 23:38
27
Baby ktorá linka na oči je najlepšia?
Niečo čo sa mi nerozmaže na očiach a ostane aspon pol dna, kvoli tomu si nemožem dávať ani tiene lebo potom vyzerám ako zle urobený klaun. :D Ceruzky mi tiež nerobia dobre aj vtedy sa rozmažem :/. ... Otvor fórum »
29. 8. 2012 23:34
20
Aký máte názor na pohreb?
Bolo by vám to prirodzené, ak by vám niekto z rodiny zomrel, a na pohreb by prišlo 200 ľudí? Alebo by ste radšej nebožtíka pochovali len v kruhu rodiny? Otvor fórum »
29. 8. 2012 23:33
3
Kniha z chémie
Ľudkovia ( a hlavne tí chemicky zdatnejší), potrebujem pomôcť s názvom jednej knihy.... Nepamätám si síce o nej veľa, ale obálka tejto knihy je určite kreslená s minimálne jednou postavičkou... Mala by to... Otvor fórum »
29. 8. 2012 23:23
5
Kde sa da trenovat Nejaky bojovy šport v MI ??
Ked neviete ake je to mesto takto nerieste. Otvor fórum »
29. 8. 2012 22:57
15
Zivot okolo a my
Prispievate svojou aktivitou k rozvoju spolocnosti? Organizujete nejaku akciu v svojom bydlisku? Pripadne ste dobrovolnikom? Jednoducho minate svoju energiu pre dobro ostatnych? Otvor fórum »
29. 8. 2012 22:45
120
S ktorou postavou z Harryho Pottera by ste sa chceli vyspať?
29. 8. 2012 22:43
7
Ako získať peniaze
Potrebujem poradiť... štúdium na vš je finančne náročné, o to viac, keď vám ani vlastná škola neposkytne intrák (nájom v BA je hovadsky drahý), rodičia tiež nie sú milionári... ako by ste podobnú situáciu riešili vy? Brigáda... Otvor fórum »
29. 8. 2012 22:35
8
Antivirus PROSIM:)
Prosím vás som počítačové drevo ale potrebujem nejaký antivirus potrebujem spraviť už kontroly na notebooku prosim dáte mi link na stiahnuitie nejakého antivírusu:) Otvor fórum »
29. 8. 2012 22:33
33
Antikvariáty, secondhandy, burzy, ,, v BA
ktoré sú podľa vás najlepšiev Bratislave? kde majú najväčší výber alebo najlacnejšie zbožie? :D kam sa oplatí ísť? a kam ani nemám chodiť? Otvor fórum »
29. 8. 2012 22:21
14
Escapelle mi:
- Pomohol a neotehotnela som
- Nezabral a otehotnela som(ako som to riešila ďalej)
- Som chalan a neviem čo to je
Ďalšie možnosti »
29. 8. 2012 22:14- Nezabral a otehotnela som(ako som to riešila ďalej)
- Som chalan a neviem čo to je
Ďalšie možnosti »