Diskusie - 3769. stránka fóra
3
Problem s dell webcam
zdravím, potrebovala by som trošku pomoc. na mojom NB dell mi nejde spustiť webka. stále mi ukazuje: your webcam may be used by another application. close to application to start video streaming. skášala som všetko... Otvor fórum »
1. 9. 2012 18:06
23
Všetci sú fake,,,,
Reagujem na moju osobu, o ktorej sa tu diskutovalo ako o neakom fakeovi, neviem ktorý múdry človek vymyslel chrípku ,,fake´´ , ale chcem vás upozorniť, aby ste nehovorili o každom a o všetkom fake, keď to slovo neviete ani... Otvor fórum »
1. 9. 2012 18:01
14
Problém s MP3 prehrávačom
Mám problém s mojím MP3 prehrávačom- pri odstraňovaní súborov (priamo cez menu MP3 prehrávača) mi vypísalo chybu, že iba určité súbory boli odstránené, tak som to skúsil znovu a vypísalo mi ,, súbory nemožno odstrániť ,, tak som... Otvor fórum »
1. 9. 2012 18:00
23
Kusanie si kože okolo nechtov na ruke
Má niekto zlozvyk kusať si kožu okolo nechtov na ruke? Poznám pár takých ... dokonca aj ja to robím! Chcela by som s tým prestať, ale neviem ako ... dáte mi tu pár rád ako by som... Otvor fórum »
1. 9. 2012 17:17
9
Podstúpili ste už niekedy vyšetrenie Holterom ?
1. 9. 2012 17:14
10
Zmena farby vlasov
Čawte... :) Mám takú dilemu čo sa týka vlasov :D Mala by som si nechať blond, či vyskúšať hnedú alebo čiernu?? Mám svetlý typ pleti, ale blond ma už nudí :/ Posúďte podľa foto, aj ked... Otvor fórum »
1. 9. 2012 17:03
5
Film/Seriál
Neviete nahodou z akeho filmu/seriálu je tento obrázok?? http://media. tumblr. com/tumblr_m9e6g62ePm1rrdwdy. gif Otvor fórum »
1. 9. 2012 16:52
17
Ak by ste niekoho chceli získať, tak by ste:
- tajili svoju minulosť, len aby sa vzťah začal a aj potom klamali
- ničo naznačili už na začiatku a zvyšok povedali po čase
- povedali všetko na začiatku a riskovali, že z toho nič nebude
Hlasuj »
1. 9. 2012 16:48- ničo naznačili už na začiatku a zvyšok povedali po čase
- povedali všetko na začiatku a riskovali, že z toho nič nebude
Hlasuj »
12
Učiteľstvo matematiky na UKF v NR
Ahojte, chcela som sa spýtať, či niekto študuje učiteľstvo matematiky na UKF v NR, a či sa to tam dá zvládnuť, každý vraví, že matika je zabijak, tak či to je aj pravda,... Otvor fórum »
1. 9. 2012 16:37
32
Je váš život blbý?
Myslíte si že máte taký život ktorý nikto nemá??? Máte hnusný život kde ste len terč? Otvor fórum »
1. 9. 2012 16:36
7
Doučovanie Angličtiny v okrese Tvrdošín
ahojte, chcela by si sa vás opýtať či by mi niekto z vás vedel poradiť resp. dať kontakt na niekoho kto dobre doučuje anglický jazyk v okrese tvrdošín, poprípade ma zaujíma či z niekym máte nejaké skúsenosti.... Otvor fórum »
1. 9. 2012 16:14
15
O tejto pesničke som sa dozvedel:
1. 9. 2012 16:01
24
Ktorá pieseň/piesne sa vám nikdy nezunujú?
ktorá pieseň/piesne sa vám nikdy nezunujú? Otvor fórum »
1. 9. 2012 15:53
19
Prečo je havran ako písací stôl?
Pokiaľ ste videli Alicu v krajine zázrakov, tak vám táto otázka bude známa... stojí to za zamyslenie :-D... tak teda Prečo je, podľa vás, havran ako písací stôl? Otvor fórum »
1. 9. 2012 15:51
7
Biomedicinska fyzika alebo medicína?
Ahojte. Chcem sa spýtať je tu niekto kto študuje na biomedicinskej fyzike? na internete o tomto odbore nie je veľmi veľa materiálu a tak by som bola rada keby sa niekto ozval :D neviem sa totiž rozhodnúť či si... Otvor fórum »
1. 9. 2012 15:23
15
Rhodezský Ridgeback
Dobrý deň máte Rhodezského Ridgebacka? Inšpirujte nás svojími skúsenosťami o tomto krásnom psíkovi. Otvor fórum »
1. 9. 2012 14:45