zdravím, potrebovala by som trošku pomoc. na mojom NB dell mi nejde spustiť webka. stále mi ukazuje: your webcam may be used by another application. close to application to start video streaming. skášala som všetko možné, no vôbec si s tým neviem rady :/
@evelin88 v prvom rade taguj, inak si to už nevšimnem.
V druhom rade existuje Google Translator.
V treťom rade: v Delloch asi existuje nejaký "FastAccess facial recognition" program (pravdepodobne to namiesto hesla pri prihlasovaní rozpozná tvár), ktorý blokuje webkameru pre iné programy (Skype...), treba ho vypnúť.
Start - All Programs - FastAccess facial recognition - Configure Fastacces - Disabled alebo niečo podobné.
Alebo by ešte mala existovať možnosť vybrať v nastaveniach webkamery v danom programe druhú, virtuálnu, ktorá je tam práve kvôli tomu.
Nemám Dell - kým to nevidím osobne, nemám odkiaľ ti ten postup napísať na istotu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
"We disabled face recognition & the webcam is available."
V druhom rade existuje Google Translator.
V treťom rade: v Delloch asi existuje nejaký "FastAccess facial recognition" program (pravdepodobne to namiesto hesla pri prihlasovaní rozpozná tvár), ktorý blokuje webkameru pre iné programy (Skype...), treba ho vypnúť.
Start - All Programs - FastAccess facial recognition - Configure Fastacces - Disabled alebo niečo podobné.
Alebo by ešte mala existovať možnosť vybrať v nastaveniach webkamery v danom programe druhú, virtuálnu, ktorá je tam práve kvôli tomu.
Nemám Dell - kým to nevidím osobne, nemám odkiaľ ti ten postup napísať na istotu.