Diskusie - 3753. stránka fóra
53
Je to skoro?
Ahojte, mám menší problém. Chodím s priatelom už dva mesiace, ale on mi začal obchytkávat prsia. Stále som sa bránila, po čase šiel už pod tričko. Nedovolila som mu to... Povedal že je to normálne,... Otvor fórum »
5. 9. 2012 17:26
4
Žilinská univerzita - FHV (učiť. angličtiny v kombinacii)
Prosim vas, mate nejake info o začiatku školskeho roka? Vygooglila som len dátum a miestnosť, nemám čas ani nič. Nemali by o tom nejako informovať? Na zápise som nič také nepostrehla a neviem čo mám robiť. ... Otvor fórum »
5. 9. 2012 17:26
20
Keď potrebujete ísť na WC a je WC vášho pohlavia obsadené, čo spravíte?
- nervózne čakám a preklínam toho, čo obsadil moje WC
- pokojne čakám, veď nič sa nedeje v najhoršom sa pocikám
- bežím o poschodie nižšie/vyššie, hľadám proste iné WC
Ďalšie možnosti »
5. 9. 2012 17:25- pokojne čakám, veď nič sa nedeje v najhoršom sa pocikám
- bežím o poschodie nižšie/vyššie, hľadám proste iné WC
Ďalšie možnosti »
3
Prekrocenie studia
zaujimalo by ma, ako je to s prekrocenim dlzky studia. ak sa rozhodnem po 3. semestri zacat odznova niekde inde, tak si zaplatim len za posledne 3 semestre v Bc. studiu alebo az v Mgr. ?... Otvor fórum »
5. 9. 2012 17:21
18
Ktorá generácia mitsubishi lancer evo sa ti páči viac?
5. 9. 2012 17:18
41
Ste spokojní s novým rozvrhom hodín v škole?
Ste spokojní s novým rozvrhom hodín v škole? Otvor fórum »
5. 9. 2012 17:12
9
Pomôžete mi vybrať notebook??
našla som jeden ale neviem či sa nebude kaziť alebo niečo iné vôbec sa tomu nerozumiem. http://www. alza. sk/lenovo-ideapad-z380-bily-d348757. htm#popis potrebovala by som ho doma na úlohy potom filmy a možno niekedy aj... Otvor fórum »
5. 9. 2012 17:03
2
Názov pesničky
Dávam to sem ešte raz kedže pred tým sa vyskitli len hlúpe komentáre neviete ako sa volá táto piesen ? http://www. youtube. com/watch?v=hZC9a28_mp0& feature=player_embedded Otvor fórum »
5. 9. 2012 16:56
26
Ktorá kapela je vám najbližšia?
5. 9. 2012 16:41
18
Čo si obliecť na imatrikulácie na VŠ?
... bolo povedané tak, nech neprídeme v rifliach a tričku... takže ženy, čo na seba? čo ste mali? alebo čo si dáte, keď idete teraz?.... poprípade môžte sa aj chalani vyjadriť, čo ste videli (len poprosím... Otvor fórum »
5. 9. 2012 16:39
28
Lady´s and gentleman
Kto chodi na zdravotnu do Michaloviec, alebo este len ide? prosim, hlaste sa, ak tu taky su..vdaka :) Otvor fórum »
5. 9. 2012 16:31
14
Akú tému by ste ru radi privýtali????
Tak všimla som si že dosť často kritizujete niektoré témy na diskusie alebo ankety atd. a aj ja som niekedy jedna z nich . Tak by ma zaujímalo aká téma je podla vás najlepšia na diskusiu/anketu. A... Otvor fórum »
5. 9. 2012 16:09
30
Monogamia je len mýtus
Stretli ste sa uz s tymto vyrokom? Je podla vas monogamia pre cloveka ako druh prirodzena? Je monogamia len iluzia cirkvi? Viete si... Otvor fórum »
5. 9. 2012 15:46
28
Tohtoroční maturanti - Na akú VŠ si chcete podať prihlášku?
Nech si vieme medzi sebou poradiť a nájsť takých ktorí sa tam tiež hlásia :) [ PLS debilné reči píšte inam, vďaka ] Otvor fórum »
5. 9. 2012 15:44
3
Dokedy mám čas?
Ide o prestup na školu do iného mesta, odbor zostáva rovnaký. (STREDNÁ ŠKOLA) Ďakujem za odpovede! Otvor fórum »
5. 9. 2012 15:34
27
Ktorý tenista/tenistka je vám najNEsympatickejší?
zaujíma ma, či aj vy máte nejakého tenistu alebo tenistku ktorých vyslovene že "nemusíte" - nepáči sa vám ich štýl hry a vlastne ich celkový prejav nielen na kurte ; -) Otvor fórum »
5. 9. 2012 15:06
25
Prestup na inu skolu
Caute :) Momentalne chodim na 8rocny gympel, zacala som prave 5ty rocnik, ale rozhodla som sa pretupit na SOS. Prosim o pomoc ludi, ktori uz maju s prestupom skusenosti :) A ak by ste mi mohli... Otvor fórum »
5. 9. 2012 14:55