Diskusie - 3752. stránka fóra
19
Ako sa mám starať o akvarium a rybicky ?
Chcela by som si kupit mensie akvarium.. A zatial si len zistujem co a ako sa starat.. Lebo este nic neviem :) Tak prosim vas o radi co vsetko potrebujem k tomu ? Aby mi tie rybky prezili :D Otvor fórum »
5. 9. 2012 20:39
88
Auto pre začiatočnika ?
mate nejaky typ na dobre auto pre zaciatocnika ? chystam sa nieco kupit (do 5000euro) , nieco mimo mesta, nieco co sa lahko ovlada a ma dobru spotrebu ? poradte nieco zo skusenosti , alebo mozno ajtak... Otvor fórum »
5. 9. 2012 20:32
17
Ais - zápis predmetov
Poprosím vás, povedzte mi, teraz ked si zapisujem zimný semester, to si mam už aj letný zapisat ked mi ho tam vyhadzuje? :) Dakujem za rady a pomoc ; ) Otvor fórum »
5. 9. 2012 20:24
12
Môže úder blesku poškodiť elektromer v rodinnom dome alebo v bytovke?
Do elektriky sa moc nevyznám, preto sa pýtam. Či je vôbec možné, aby blesk udrel tak, že by na elektromeri zvýšil spotrebu elektrickej energie alebo by ho ináč poškodil? Kto je rizikový? ... Otvor fórum »
5. 9. 2012 20:11
30
MAIS
Takže, mám otázočku :D som prváčka na TUKE a vlastnou vinou som niekde stratila login do MAIS-u... heslo mám iba login nie... písala som aj mail na is. mais@tuke. sk ale odpísali mi, že po nové heslo si... Otvor fórum »
5. 9. 2012 19:48
52
Páčim sa mu??
Zdravím. Začnem asi tým, že som v pondelok nastúpila do prvého ročníka na SŠ. Hneď ako som tam prišla, tak som si všimla jedného chlapca, ktorý chodil ku nám aj na ZŠ. Páči sa... Otvor fórum »
5. 9. 2012 19:41
29
Ako zväčša premýšľate?
5. 9. 2012 19:31
12
Naozaj musím ešte 3 mesiace po 18-tych narodeninách jazdiť s rodičmi keď som dostala vodičák v 17-tich?
Naozaj musím ešte 3 mesiace po 18-tych narodeninách jazdiť s rodičmi keď som dostala vodičák v 17-tich? Otvor fórum »
5. 9. 2012 19:14
2
Má niekto skúsenosti s agentúrou CHI-EE?
Chcela by som ísť na jeden školský rok do USA s touto agentúrou a rada by som vedela, či s ňou má niekto nejaké skúsenosti:) alebo ak máte návrhy na nejakú inú agentúru tak sem s nimi! ďakujem Otvor fórum »
5. 9. 2012 19:14
13
Hraval by so mnou niekto MINECRAFT cez hamachi?
... je zbrusu-novy a caka len na teba ! pridaj sa k nam. ak mas zaujem ; ). akurat je zapnuty a mal by ist, lenze ide len cez hamachi, takze : ... Otvor fórum »
5. 9. 2012 18:35
7
Ako zverejniť odstránenu aktivitu na facebooku ?
Dobrý deň.. ja by som sa chcel spýtať.. nedávno sme sa s kamarátom vyhodili z priateľov na fb lebo sme niečo skúšali. Potom sme sa normálne požiadali a na tomto novom fb ukazovalo v profile že nedávna aktivita a... Otvor fórum »
5. 9. 2012 18:19
18
Po zápise
Ahoojte, chcem sa spýtať či sa stáva že školy sa ozývajú po zápise neprijatým študentom, je tu niekto taký koho tak prijali ? ... dúfam že sa neozvú v októbri až... Otvor fórum »
5. 9. 2012 18:14
22
Môžem maturovať z anglického jazyka, keď ho mám ako 2. cudzí jazyk?
Ahojte..Od tohto roku som prváčka na gymnáziu a už teraz viem, že maturovať by som chcela z angličtiny..Ale bohužiaľ ako prvý jazyk mám nemčinu, kedže som sa ju učila na ZŠ a škola mi to nedovolila vymeniť..Takže otázka je dosť... Otvor fórum »
5. 9. 2012 18:08
42
Čo na seba v lete
Ahoj, chcem sa spýtať hlavne žien a dievčat, čo nosievajú v lete, keď nemajú príliš dobrú postavu a nohy na minisukničky a kraťase, ale v trojštvrťových nohaviciach je teplo... ako to riešia? Otvor fórum »
5. 9. 2012 18:01
2
Žilinčania, SAD a MHD
Dá sa na SAD a MHD v Žiline dobyť ISIC ako elektronická peňaženka? Teda že prídem na SAD Žilina a poviem im že by som si chcela dať zaevidovať ISIC a nech mi ho nabijú na 5 eur?... Otvor fórum »
5. 9. 2012 17:48
53