Diskusie - 3746. stránka fóra
8
Splnomocnenie na zapis na VS
Neviete niekto prosím poradiť, či je nutné mať splnomocnenie na zápis do tretieho ročníka overené? V pondelok máme zápis, no spolužiačka sa nemôže dostaviť a ak by šla na náhradný termín, platila by 34 e, takže... Otvor fórum »
7. 9. 2012 20:32
14
MATURITA Z českého jazyka
Vedel by mi niekto poradiť, ako a kde sa dá zmaturovať z českého jazyka? Je to potrebné na jednu školu, na ktorú chcem ísť. Alebo by som musela robiť nejaké testy. Robil to už niekto z... Otvor fórum »
7. 9. 2012 20:12
4
Nechty
od kamaratky som pocula ze jej mamke robili nechty tak ze jej pod nechet dali nejaky papierik a tam predlzili. vedel by niekto nieco blizsie povedat k tomu?? ako sa to robi?? robisato s obycajnym gelom na nechty... Otvor fórum »
7. 9. 2012 20:07
19
Čo si radšej pozriete ? Joj-ku alebo Markízu ? Ktorá z nich je podľa vás lepšia, prípadne prečo ?
Joj ##Markíza Otvor fórum »
7. 9. 2012 20:06
16
Rýchly spoj zo Žiliny do Nitry, pomôžte
ahojte, chcela by som sa spýtať, najma tí ktorí ste zo severného SLovenska a študujete v Nitre, ako najrýchlejšie sa tam dá dostať ?lebo busom je to 4 hodky odo mna a ešte aj chodí len trikrát do dna ...... Otvor fórum »
7. 9. 2012 19:59
7
Stojka
Čavte, chcela by som sa naučiť stojku, len sa strašne bojím že spadnem. Vždy keď sa o to pokúšam, keď už mám švihnúť nohou tak cúvnem. Neviete mi poradiť ako by som sa to mohla... Otvor fórum »
7. 9. 2012 19:53
19
Nejaká rýchla hard rocková skladba
Poradte niečo. Rýchle, energické, kričiace (žiadne screamo) ... neznáme, známe .. to je jedno :D :) Otvor fórum »
7. 9. 2012 19:46
8
Poraďte kde kúpim široké tepláčiky
Už dosť dlho ich zháňam a nikde nič :) Teda vlastne našla som ale dať za takú handru 30 éčok :) Nejaké lacnejšie by som potrebovala :) Vopred ďakujem za rady :D Otvor fórum »
7. 9. 2012 19:38
10
Schizofrenia v evolučnom spektre,,,,
mnoho ludi dnes schizofreniu považuje za tažke duševne ochorenie ale je to naozaj choroba (alebo porucha)? schizofrenia je spojena s nadbytkom dopaminu v mozgu... čo je aminokyselina ktora... Otvor fórum »
7. 9. 2012 19:20
25
Mám ešte dúfať, že sa rozhýbe ?
Poradil by mi niekto, čo mám spraviť, aby ma pozval jeden chalan (18 ročný) na rande, ..teda aby si začal so mnou . Chodím s ním už 3. rok do školy(ja som 3tiačka, on maturant)... ,... Otvor fórum »
7. 9. 2012 19:10
24
Neviditeľný
Pripadáte si neviditeľný? Vadí vám to alebo ste skôr spokojný že vás nik nerieši , nik nepotrebuje ? Alebo to chcete zmeniť? prípadne či ste sa zmenili a ako? - ja som si vždy pripadala neviditeľná,... Otvor fórum »
7. 9. 2012 18:38
17
Prírodný šampón
Rada by som menila, to najhoršie čo som mohla mať Head& Shoulders :D Prv pomohol, keď sa mi po dlhom čase začali tvoriť lupiny, ale po dobrom výsledku prišiel zlý, ozaj je veľmi chemický až príliš mi vlasy... Otvor fórum »
7. 9. 2012 18:35
20
MAFIA
Čo si myslíte o slovenských mafiánoch, nie o takých, čo sa na to len hrajú, o tých skutočných..... Samozrejme, že tu nesídli hneď Cosa Nostra, alebo n d´argentha... ale zaujíma ma názor... Otvor fórum »
7. 9. 2012 18:00
47
Tehotenstvo!!!!byť
Ešte som s nikým nespala ..ale aj tak mám čudný pocit... môžem byť GRAVIDNá???? Prosííím, rovno mi poraďte aj ako to povedať rodičom a nejaké vhodné meno... A nie som fejk.... Otvor fórum »
7. 9. 2012 17:52
3
Zakladna umelecka skola
dobry den hladam nejaku dobru umelecku skolu nie sukromny v bratislave, a odbor moderatorstvo, nejake rady kde sa oplati ist. Dakujem Otvor fórum »
7. 9. 2012 17:50
15
- súdili by sa nerobili nič
Hlasuj »