Poradil by mi niekto, čo mám spraviť, aby ma pozval jeden chalan (18 ročný) na rande,..teda aby si začal so mnou .Chodím s ním už 3. rok do školy(ja som 3tiačka, on maturant)..., na chodbách sme sa niekedy na seba pozerali , ale oficiálne sa poznáme od má
@belzeboss ....,ďakujem za radu .., vieš raz som mala rad jedného chalana(bol ale sukničkár,alebo takto to poviem...asi som mu nepadla do oka) ...ale to nebolo vobec také ako s týmto ...,s ním som sa ani nepoznala..a po pol roku som mu napísala, (ked mal narodeniny.SMS , všetko najlepšie a tak..a že či by nechiel von na kogolu alebo tak, ked mal neminy..a doteraz mi neodpísal...a už ani nie je na škole...chlalabohu) , a teraz mám strach že ked spravím niečo také, či už naživo alebo cez správu ked si budeme písat ho pozvem von..tak sa bojím, čo povie, teda ak odpíše niečo..lebo býva to tak, že s kamarátstva potom nemusí byt už ani to
pre Boha rozhyb sa, je to vas posledny spolocny rok.... radcej sa budes tryznit do konca zivota slovami "mohla som to skusit" atd. alebo prekonas tu trocha strachu s odmietnutia
ty mas fakt 18? nehnevaj sa, ale z toho vyjadrovania by som ta tipla fakt tak na 13... prepana, dievca, ze si ta pridal medzi priatelov, z vas este nerobi par ani nic ine, vykasli sa na "kazdodenne pisanie" na FB alebo kde si to pisete a normalne ho zavolaj von, ved cez internetove media nemas sancu toho cloveka spoznat. moze sa pekne usmievat, ale moze to byt totalny pako
".tak sa bojím, čo povie, teda ak odpíše niečo..lebo býva to tak, že s kamarátstva potom nemusí byt už ani to" toto vaše pismenkovanie na fejsbúku by som moc kamarátstvom nenazvala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
otvor usta a normalne mu povedz co chces..nedakuj mi
ak to neskusis, tak sa nikdy nedozvies ci by z toho nieco bolo alebo nie
ak nie je úplný debil, tak ti na to nič hnusné nenapíše a ak je, tak ti za to aj tak nestojí
hej aj džast met ju end dis is krejzi, bat dis maj nambr , sou kol mi mejby
cakaj kym bude mat iu potom sem napises ze si nestastna co mas robit...
ked nebude chcieť, to tak nema zaujem, kašli nanho
A bohuzial, sme aj taki, ktori mame privela strachu pozvat sympaticke dievca vonku
uvedom sa, prosím ťa... nechce ťa