Diskusie - 3729. stránka fóra
18
Co robit?
Ahojte, mam 22 a pred mesiacom som spoznal skvelu babu. Na prvom rande sme boli spolu na prechadzke, bavili sme sa niekolko hodin, potom prisli bozky, ja som sa citil ako v siedmom nebi a... Otvor fórum »
12. 9. 2012 16:15
35
Kreslená postavička
S akou kreslenou postavičkou by ste sa vedeli stotožniť? :) Ja s pokémonom: http://www. dltk-kids. com/pokemon/adoptions/143. gif až na tu váhu... :P inak rád... Otvor fórum »
12. 9. 2012 15:46
2
Posielanie na Dobierku
Dobrý deň, chcem sa spýtať, že ak niekomu posielam hru na dobierku napríklad za 50e ako tie peniaze dostanem ? :) Otvor fórum »
12. 9. 2012 15:28
19
34
Plánujem si zrušiť facebook
čo hovoríte na facebook ? mňa to tam v poslednej dobe vôbec, ale vôbec nebaví, absolútne nič sa tam nedeje, iba ma tam vždy niekto vytočí, ľudia už ani nepíšu statusy, iba tie skupiny tam... Otvor fórum »
12. 9. 2012 14:54
3
Intraky UMB - 1 ročník
Zdravím, idem na UMB pravo dal som si v AIS žiadosť o intrák/ubytovňu ale neprichadzajú mi stade žiadne odpovede. Ako to vlastne chodí s intrákmi na UMB, dokedy majú čas odpovedať, stačí požiadať iba v aise... Otvor fórum »
12. 9. 2012 14:44
21
Ktorá gymnázium je najlepšie ?
- GAMČA - Grosslingova v BA
- Gymnázium Juraja Hronca v BA
- Evanielické Gymnázium Tisovec
Ďalšie možnosti »
12. 9. 2012 14:30- Gymnázium Juraja Hronca v BA
- Evanielické Gymnázium Tisovec
Ďalšie možnosti »
8
Univerzita Komenského - manažérska informatika
Zdravím Vás, chcem sa spýtať študentov UNIBA odboru manažérska informatika ako sú spokojný, aké voliteľné predmety mi odporúčajú, na čo sa mám pripraviť a podobne. Začínam študovať externe, avšak mám obavy aby som to všetko... Otvor fórum »
12. 9. 2012 14:29
25
Ktory Monster vam chuti najviac?
12. 9. 2012 14:15
14
Ako by ste povedali po anglicky "Luskanie prstov" ?
Ako by ste povedali po anglicky "Luskanie prstov" ? Za odpovede ďakujem! :) Otvor fórum »
12. 9. 2012 14:10
11
Je ťažké naučiť sa hrať na klavír ?
Je ťažké naučiť sa hrať na klavíri samoukov ? Alebo je to ťažké ? Otvor fórum »
12. 9. 2012 14:04
2
Nejdete nahodu niekto 19. septembra na zapis na UCM odbor ucitelstvo historie a vychovy k občianstvu?
Cawes :) Nejdete nahodu niekto 19. septembra na zapis na UCM odbor ucitelstvo historie a vychovy k občianstvu? :) alebo je tu niekto kto tam uz chodi? ze by ste podali nejake infosky... ci je to narocne a tak... ... Otvor fórum »
12. 9. 2012 14:04
3
Vans tenisky
Prosím Vás poradíte mi nejaký e- shop zahraničný kde by som si mohla tieto tenisky objednať pretože na slovenských a českých stránkach sa mi nepáčia a na ostatných mi píše že sa nedá zaslať na Slovensko tak ak niekto objednával... Otvor fórum »
12. 9. 2012 13:25
4
Šachový turnaj - vybavenie
Ahoj, chystáme sa v meste organizovať šachový turnaj, a tak potrebujeme nejaké vybavenie - hodiny, šachovnice, závodné figúrky a tak... Najlacnejšie som to našiel na http://www. sachypalka. cz - poznáte aj niečo iné/lacnejšie? Lebo v... Otvor fórum »
12. 9. 2012 13:08Vsh praha-info
mala by som zaujem studovat na tejto skole. Co som citala na forach, skola je fajn a zatial sa mi aj najviac pozdava ale aj tak mam este niekolko otazok: ako je to s percentom zamestnanosti... Otvor fórum »
12. 9. 2012 12:24
5
Vymena pamate RAM v netbooku ASUS Eee PC 1011 px N570
Potreboval by som poradit pri vymene pamate RAM v spominanom netbooku. Chcem sa len opytat ci pri vymene RAM-ky je potrebne ju po vlozeni do socketu aj nejako nakomfigurovat aebo nie?Resp. ci treba nieco okrem vlozenia urobit alebo RAM-ku nacita... Otvor fórum »
12. 9. 2012 12:02
16
Ake volitelne predmety, 1roc. biologia PriUK
Ahojte, su tu nejaki starsi spoluziaci, ktori by poradili ake predmety si mame zapisat? Nasa ponuku: Seminar zo vseo. a anorg. chemie Anatomia a morfologia ras. Informatika... Otvor fórum »
12. 9. 2012 12:01
- nepridelili
Hlasuj »