Ahojte, mam 22 a pred mesiacom som spoznal skvelu babu. Na prvom rande sme boli spolu na prechadzke, bavili sme sa niekolko hodin, potom prisli bozky, ja som sa citil ako v siedmom nebi a v hlave som si hovoril, ze konecne by som mohol najst svoju lasku.
si presne na tomto...: nerieš blbé slová, keď s tebou chce byť a aj s tebou ten čas dobrovoľne trávi, tak buď rád a nerob tu zo seba chudáka, keď absolútne nemáš dôvod.
prídi nariekať o mesiac, keď ti povie, že "sorry, ale nefunguje nám to"...
aaaa vypni hlavu, neries, ide to dobre a pokracuj aj dobre v tom tempe ... len to zbytocne pokazis, ked to hned na nu vybalis ... trosku si vyjdi aj s kamosmi na pivo, poohovaraj zeny a tak,
@faino ,prečo by mal byť zaostalý?Lebo sa neprejavuje tým či nechvastá čo všetko po*ebal a tak?Ono je to normálne len to chce čas.Ja tiež ked som spoznala môjho priateľa tak som bola na tomto podobne.On cítil niečo viac a ja som si nebola ešťe istá,tak sme sa stretávali a potom to dopadlo dobre.Teraz sme spolu 4 rok.Držím palec
to už je inak piči keď 22 ročný sa musí pýtať takéto veci
Nenarážam len konkrétne na zakladateľa tejto ankety alebo fóra či čo to je ale aj na ostatných ktorý tiež nevedia ako žiť svôj život pretože takéto fóra tu v poslednom čase vznikajú často
čo keby si skúsil improvizovať v tom čo nevieš a nechal tomu volný priebeh ? to je len taká úplna kktina ktorá ma hneď napadne a ktorá ma zatiaľ nikdy nesklamala
neviem, čo riešiš....máš krásny rozvíjajúci sa vzťah...dievča sa po tvojich slovách stretáva s tebou i naďalej...bozkáva ťa, čo znamená že ju pravdepodobne priťahuješ a páčiš sa jej...čo viac ešte môžeš chcieť? podľa mňa to celé zbytočne analyzuješ, čo ťa vedie k následným nesprávnym úsudkom z čoho máš len depky...to, čo cítiš k tomu druhému je občas veľmi ťažké vyjadriť slovami...podstatné sú činy...ak chceš niečo viac, daj tomu čas...nemôžeš mať hneď všetko naraz...niekedy je postupne sa rozvíjajúci vzťah hodnotejší, ako ten keď si dvaja dajú a povedia hneď všetko na začiatku...užívaj si a nerieš to čo máš, lebo raz nemusíš mať ani to....
Musis to brat s nadhladom, aj ked som to nikdy nezvladal a vzdy pri takychto situaciach mi rozum nejak nepracuje a tiez to nejak poserem stylom, ze pre nu som schopny spravit vsetko nasvete a ty si jej to este aj povedal...musis dat stopku od toho tlacenia na pilu, lebo tazko to moze viest niekam viac. Ked jej naznacis, ze nie si na baterky a musi sa snazit aj ona, tak jej dopne a povedie to k lepsiemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
si presne na tomto...: nerieš blbé slová, keď s tebou chce byť a aj s tebou ten čas dobrovoľne trávi, tak buď rád a nerob tu zo seba chudáka, keď absolútne nemáš dôvod.
prídi nariekať o mesiac, keď ti povie, že "sorry, ale nefunguje nám to"...
Nenarážam len konkrétne na zakladateľa tejto ankety alebo fóra či čo to je ale aj na ostatných ktorý tiež nevedia ako žiť svôj život pretože takéto fóra tu v poslednom čase vznikajú často
............................................................................................................
čo keby si skúsil improvizovať v tom čo nevieš a nechal tomu volný priebeh ? to je len taká úplna kktina ktorá ma hneď napadne a ktorá ma zatiaľ nikdy nesklamala