Diskusie - 3719. stránka fóra
24
Prečo zakladáte fórum?
Túto otázku chcem položiť od mojej existencie na tejto stránke, prečo vytvárate fóra? Otvor fórum »
14. 9. 2012 19:05
5
Štúdium angličtiny na VŠ v učiteľskom odbore
Miláčikovia, mám z toho obavy, nemala som nikdy z anglinou problem, ale neviem som taká zneistená. Bojím sa, ze na hodinách nebudem nič rozumieť a čo potom? Aká je z vašich skúseností úroveň angličtiny... Otvor fórum »
14. 9. 2012 19:04
5
UMB pomoc- nejde mi vytvoriť zápisný list čiže ani predmety si nemôžem zapísať
som fakulta prírodných vied tak ak ste tu niekto odtiaľ poradte mi pls mám problém s vytvorením rozvrhu a vraj dnes je posledný termín nie som až taký blb že by som to skúšal... Otvor fórum »
14. 9. 2012 18:55
12
Ktora strana v piati proti piatim viac vyhrava
piati proti piatim som zacal len teraz pozeravat a bavi ma to dnes andrej bican povedal ze na internete neexistuje ziadne forum o tom ktora strana viac vyhrava tak som si to overil a mal pravdu. Otvor fórum »
14. 9. 2012 18:27
36
Kedy je podľa vás správne zabiť?
14. 9. 2012 18:04
1
Prosím o pomoc - Internát Družba
Chodí niekto na tento internát? Mám taký problém, nestihol som sa ubytovať na tomto internáte tento týždeň a robia až v pondelok (Ubytovacie oddelenie). Ja idem do BA v sobotu a neviem, či ma tam nechajú prespať,... Otvor fórum »
14. 9. 2012 17:31
5
Fakturačné obdobie od prvého- a čo dovtedy?
Zdravím, pls, ak by niekto náhodou mal skúsenosť tak mi pomôžte... od prvého mi začína fakturačné obdobie (o2 paušál), dnes mi odblokovali novú sim kartu, karta je aktívna... ale za koľko volám a smskujem do konca... Otvor fórum »
14. 9. 2012 17:23
3
Farming simulator 2011
Stiahol som si farming simulator 2011 a ked to chcem zapnut napisemi aktualizujte ovladace grafickych kariet nainstaloval som aj direx a teras stahujem najnovsie ovladace ale bojim sa abi som nieco nespravil s notebookom. Ked nahodou nainstalujem zle ovlad Otvor fórum »
14. 9. 2012 17:13
24
Čo mam robit??!!
čaite... som ôsmak a chcel by som ist na bilingvalne gymnazium... strašne ma bavi španielčina a prave na nu... lenže moc úúúžasny ockoooo hovori že nemam na to a nechce ani abi som to vyskušal... iba zavidi že on v... Otvor fórum »
14. 9. 2012 16:45
13
Heslovanie priečinkov
Chcem si zaheslovať nejaké priečinky v notebooku. Viete mi poradiť ako na to? Nejaký program alebo? Mám windows 7 Otvor fórum »
14. 9. 2012 16:36
14Facebook
potrebujem pomoc s jednou vecou ohľadom facebooku..myslím že väčšine z vás vybehuje vpravo hore na úvodnej stránke činnosť vašich priateľov... lajkovanie, komentovanie či pridanie nejakého príspevku..sem tam to ukáže aj normálne na stene..neviete ako sa dá Otvor fórum »
14. 9. 2012 16:32
20
Biely telefón
cc birdzaci, ma tu niekto biely telefon uz dlhsie vo vlastnictve? Povedzme aspon jeden rok. Zaujimalo by ma, ci vas telefon je biely aj po roku pouzivania, pripadne ci pouzivate puzdro / nejake folie alebo ho... Otvor fórum »
14. 9. 2012 16:23
2
Stahovanie albumov
nevie tu pls niekto nejaku stranku kde si viem stiahnut cely album naraz a nechce to nic nove instalovat? Otvor fórum »
14. 9. 2012 15:34
4
Kde sa dá spraviť operácia šedého zákalu u psa
Moja teta má psa a má šedý zákal na obidvoch očkách. Je to bišoník. Neviete niekto kde sa dá spraviť tá operácia ? Otvor fórum »
14. 9. 2012 15:26
38
Ignorácia,,zvykla som si
Už ani neviem, či sa mám nad tým trápiť alebo sa smiať.. :D Tretí môj vzťah (z celkového počtu 3) s rovnakým priebehom : dali sme sa dokopy, všetko bolo fajn, nehádali sme sa, nezakazovali sme... Otvor fórum »
14. 9. 2012 15:17
93
To vážne?
Chcela by som sem dať konkrétne príklady, ale nechytám sa, čo a od koho to môže byť, uvítala by som ich teda od vás, že by ste ma "zasvätili". Ja len... to,... Otvor fórum »
14. 9. 2012 15:14