Už ani neviem, či sa mám nad tým trápiť alebo sa smiať.. Tretí môj vzťah (z celkového počtu 3) s rovnakým priebehom : dali sme sa dokopy, všetko bolo fajn, nehádali sme sa, nezakazovali sme jeden druhému chodiť tam alebo tam, všetko vyzeralo byť v poho
@macherie najlepsi vztah aky som v zivote mal bol o tom ze sme sa vedeli hadat vedeli sme si nadavat a vedeli sme sa uzmierit bolo o zive bolo to o niecom a pritom som bol s tym clovekom aj najlepsi kamarat uplne najlepsi a ona vedela o mne uplne najviac a nehovorila to najprv najlepsim kamaratkam ale mne co je vadi to bol najlepsi vztah zdvorenovanie a zo vsetkym a hovorenie vsetkeho narovinu to dievca stale lubim
@bezpointy : tak tak by to asi malo byt ..ved ako ja sa pohadat tiez viem, ked sa mi nieco nepaci tak to poviem, len oni mi pridu ako zarezaní, akože len aby mi niečo zle nepovedali...a zrazu sú fuč
mne sa to tiez stalo s jednym chlapcom ako prvy mi napisal, ze sa mu pacim a, ze ma chce chceli sme sa stretnut viac ako 2 mesiace no stale to rusil az kym nenabral odvahu a sli sme spolu vonku pisal mi ze uz ma ma strasne rad, ze som jeho milacik a po dvoch dnoch sa prestal ozyvat ani nwm preco ...a ked ma vidi na ulici tak idiot este mi pozdravi , krici a piska na mna a asi ma aj caju ale on vravi kamosom ze to je jeho kamoska len ..... tak nwm ci este na mna mysli ???
@kellina az teraz som si precital tvoj komentar, ak mas doma panvicu tak si ju daj do kabelky a az ho stretnes nezabudni mu fajne ujebat po hlave...a potom mozes aj sebe za tu poslednu otazku (alebo uz len ja fakt nechapem dnesnych ludi )
hahah az taku velku kabelku nemam ..... tak ale kto by sa hambil za svoju frajerku ... a preco ma namotaval a bozkaval ? a ked ma vidi tak sam ani nevie co robi
@macherie podla mna najlepsi je vztah pri ktorom si tak minimalne pol roka s tym clovekom v kontakte paci sa ti ale ste velmi dobry kamarati a nevies ze ta chce aj on a si myslis ze to je opak a potom pridete nato ze chcete viac ako to najlepsie kamaratsvo
Stavim sa ze je to nejaky kokot co ta vola caja , alebo podobne pred inymi ludmi , neprejde ani meter bez toho aby neodkemral na zem, mysli si ze je dolezity a zasluzi si rozjebat hlavu
Ale ked nahodou nie tak mozno nevies dobre fapovat alebo co
@prometeus75 no to je uplny idoit od jeho kamosa som sa dozvedela , ze ma frajerku hned potom ako som mu vyznala lasku a blbec napisal mi , ze keby mu dievca vyznalo lasku a mal by ju rad tak by s nou chodil a lubil ju a potom mi napisal , ze ma ma rad preco by nemal ... ty je kokot ja uz jebem na nho D nech si robi co chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@absenciasudnosti : no to teda,že pošlem..ten už skončil u mňa (ako aj tí predtým)
@mizoyka : tak rada som len som rozmýšľala, či ja robím niečo zle, keď to vždy má rovnaký scenár..
Ale ked nahodou nie tak mozno nevies dobre fapovat alebo co
a nedostali náhodou to čo chceli a za to ignorujú?