Diskusie - 3703. stránka fóra
14
Celé filmy na Youtube
Pridajte linky na nejaké zaujimavé filmy na youtube. Otvor fórum »
18. 9. 2012 21:25
101
Birdzáci
Poznáte osobne nejakého Birdzáka? Napíšte koho! ; ) Uvidíme, ako sa Birdz pozná! :D Ja tu nepoznám nikoho, (osobne samozrejme) lebo všetci čo sú tu z môjho... Otvor fórum »
18. 9. 2012 21:24
10
Burčiak
Neviete kde by som teraz zohnal burčiak?... Už som skúsil 2 vinotéky aj predajne sudového vína a nič :P Otvor fórum »
18. 9. 2012 21:18
18
Prečo som taký?
Zdravím, mám problém. Ide o to, že aký som keď som s holkou von. Som v pohode a vkuse sa smejeme a ona je šťastná keď je so mnou, ale niekedy ideme von, pričom... Otvor fórum »
18. 9. 2012 20:55
7
žurnalistika
ahojte, chcela by som sa opytať či sa tu nahodou nenájde niekto, kto sa chystá študovať alebo študuje žurnalistiku. Potrebujem vedieť, z akých predmetov je najvhodnejšie maturovať a aké su vlastne podmienky na prijatie, prosím ak... Otvor fórum »
18. 9. 2012 20:52
14
Ahojte poradíte nejaké dobré filmy?
Ahojte poradíte nejaké dobré filmy niečo podobné ako: A walk to remember V jednom ohni Malý kúsok neba PS I love you Jeden... Otvor fórum »
18. 9. 2012 20:32
29
Depilacia/holiaci strojček????
prosím ako sa zbaviť chlpov v intímnych častiach......bezbolestne a na dlhší čas??? Otvor fórum »
18. 9. 2012 20:06
1
Hlasovanie
Ahojte, chcela by som vás požiadať, či by ste mohli ZAHLASNÚŤ za toto video (pokiaľ sa vám teda bude páčiť:)ale verím tomu že sa vám bude ... Vytvorili ho môj braško a jeho kamarát určite ich mnohý... Otvor fórum »
18. 9. 2012 19:43
37
Veríte v silu talizmanov?
Veríte v silu talizmanov, kameňov, príveskov a podobných vecí? Myslíte, že môžu priniesť šťastie? Otvor fórum »
18. 9. 2012 19:40
52
Ako sa cítite, keď sa sa niekomu staršiemu pozdravíte a on vás ignoruje?
... ja sa vtedy cítim fakt trápne a ponížene... napr. sa pozdravím staršimu človeku, ktorý ma pozná z videnia (min. z videnia) a on sa len pozrie (niekedy ani to), neodzdraví sa a ignoruje...... Otvor fórum »
18. 9. 2012 19:01
6
Pomoc s D. Ú,,.
Ani vy si niekedy neviete poradiť z domácou úlohou ?.. :) Tu by sme si všetci mohli pomáhať z niečim.. (myslím že takéto fórum tu ešte nie je, ak je v pohode ale nevšimla som si to ) :))... Otvor fórum »
18. 9. 2012 19:01
9
Imatrikulácia
Čaute, potrebovala by som poradiť: v piatok máme ako prváci cechu, lenže nemáme vymyslený žiaden program. Neviete mi niečo poradiť? :D čo ste mali vy ? nejaké nápady? bola by som vám vďačná ďakujem :P Otvor fórum »
18. 9. 2012 19:00
7
Prešovská univerzita- pedagogika
Ahojte! Som v poslednom ročníku na SŠ a chcela by som ísť za učiteľku slovenského jazyka a biológie na SŠ. Chcem ísť na Prešovskú univerzitu a tak by som bola rada, keby mi napísal niekto, ... Otvor fórum »
18. 9. 2012 18:41
4
Vymazanie predmetu zo zapisneho listu - UK pedagog.
Ludia prosim potrebujem poradit, musim si zo zapisneho listu vymazat par predmetov lenze kedze som uz presvihla termin musim to spravit formou ziadosti; neviete komu a ako mam tu ziadost posielat? Formou mailu alebo nejakeho dokumentu? Diky. Otvor fórum »
18. 9. 2012 18:40
22
PPD- Prudko pozitívna diskusia
Vážení a milí, znova nastal čas zahrať sa spoločne. Po vzore tradičného príslovia, "Kto si hraje, nezlobí. ", vám predkladám nasledujúcu úlohu. V celej diskusii sa budeme vyjadrovať iba pozitívne,... Otvor fórum »
18. 9. 2012 18:38