Diskusie - 2367. stránka fóra
6
Študuje niekto chemiu alebo biologiu na UKF v Nitre?
Prosím študuje niekto CHE alebo BIO na UKF v Nitre?... Povedzte nejaké pikošky, prístup učiteľov, rozvrhy a kvalita štúdia aj náročnosť, Ďakujem :) Otvor fórum »
3. 2. 2014 15:31
11
Vylúčenie zo školy
Ahojte, chcem sa opýtať na jednu vec. V novembri som odišla zo školy ( z vysokej) ale neodhlásila som sa zo štúdia, len som proste odišla. Chcem vedieť, že či ma teraz automaticky vylúčia zo... Otvor fórum »
3. 2. 2014 14:50
19
Študent denného štúdia + práca na TPP
chlapi a baby, chcem sa opýtať, môže byť študent denného štúdia zamestnaný na TPP v tescu ak tam robí len a len nočné ? Otvor fórum »
3. 2. 2014 14:17
7
Jazykový pobyt
Dobre viem, že už je tu toho dosť ale :) mala by som záujem o jeden rok pobytu s USA ... obraciam sa hlavne na tých ktorí niečo podobné absolvovali... čo všetko si musím vybaviť, načo... Otvor fórum »
3. 2. 2014 13:43
12
13
Dobrovoľniíctvo
1. Zdravim, poznáte niekoho kto šiel dobrovoľníčit za hranice? Môžte popísať, alebo trebárs aj nechať nejaký mail dotyčného/j :D. Píšte, čo viete. 2. Vy už ste skúšali ? Stačí u nás alebo poprípade aj inde tiež,... Otvor fórum »
3. 2. 2014 13:29
3
Skúsenosti s Reny Travel
Zdravím Vás, ľudia, chcel by som sa vás opýtať na vaše či už pozitívne alebo aj negatívne skúsenosti s cestovnou kanceláriou Reny Travel. Chystáme sa totiž s rodinou využiť ich služby a nemáme s nimi žiadne... Otvor fórum »
3. 2. 2014 12:09
12
Vypinat elektroniku na noc zo zasuvky alebo sa tym nieco moze pokazit ?
Chcem sa spytat som riadny skeptik co sa tyka elektriky takze sa chcem spytat ci mozem nadalej vypinat wifi-router, televizor, set-top- box a. pocitat zo zásuvky lebo minule mi kamarat povedal ze sa nema elektronika vypinat zo zasuvky lebo... Otvor fórum »
3. 2. 2014 11:58
4
Akvaristika, TETRA Aquasafe
Ahojte, chcel by som osloviť akvaristov a ľudí ktorý máju skúsenosti s výrobkom TETRA Aquasafe. Lebo na popisnom štítku nebolo toho veľa popísané o použití. Tak že by ma zaujímalo ako často ho môžem používať,... Otvor fórum »
3. 2. 2014 11:34
10
Jazda na babette od 16
Ahoj, chcel by som sa spýtať ako je to s jazdením na motorke, mám 16 a chcel by som si kúpiť babettu 210, môžem s tým jazdiť po ceste ? čo na to budem potrebovať,... Otvor fórum »
3. 2. 2014 11:32
29
Nejde mi zapnúť počítač
Ahojte, nevedel by mi niekto povedať čo sa mi robí s PC? Včera ešte v pohodke šiel a dnes keď som ho zapla mi nabehlo len okno so 4 možnosťami a stále nič ... toto nabehne, ... Otvor fórum »
3. 2. 2014 11:05
32
Vejška
Tento rok maturujem a rozmýšľam kam ďalej. Chcel by som vedieť ako to kde chodí, či ostať radšej v rodnom meste s ubytovaním doma alebo ísť niekde do Bratislavy/Česka na intrák. Nejaké rady, skúsenosti? Otvor fórum »
3. 2. 2014 09:57
2
Niekto kto ,,.
Nájde sa tu niekto , kto chodí na konzervatórium do Bratislavy ? :) Ak áno prosím ozvite sa :) Rozhodujem sa , či tam ísť alebo neísť študovať :) Ď. :) Otvor fórum »
3. 2. 2014 09:46
1
Letná brigáda v zahraničí
Opäť neviem, či tu už nebolo náhodou takéto fórum a pokiaľ áno vopred sa ospravedlňujem :D Ale chcela by som sa opýtať, či nemáte nejaké skúseností s letnou brigádou v zahraničí napr. v... Otvor fórum »
3. 2. 2014 00:20