Diskusie - 2365. stránka fóra
20
Ako byt dobrim clovekom?
Ahoj kamarati a kamaratky chcel by som pocut vas nazor ako byt dobrim clovekom. Ak si vazit to co mama a ako sa spravat ku druhim ludom v dnesnom svete. Za vase rady vopred dakujem a tesim sa na vase... Otvor fórum »
4. 2. 2014 07:14
12
Ako si zvlhlcik vzduch v izbe ( domace tipy, triky)
Ak by ste vedeli nejake domáce tipy triky na zvlhcenie izieb tak kludne piste Otvor fórum »
4. 2. 2014 06:51
5
GSL - dorucenie balika
Caute, mam 3 otazky: 1. Ked mi sukromna osoba posle balik cez GSL, bude na nom adresa odosielatela? 2. Mozem si balik pred podpisanim otvorit a skontrolovat ? Keby islo... Otvor fórum »
3. 2. 2014 23:43
5
Doručenie balíka domov
Čau, je možné nechať si zaslať 10Kg vážiaci balík Slovenskou poštou priamo domov? Najlepšie aj so zavolaním vopred, ako to robia všetky súkromné kuriérske spoločnosti. Díky. Otvor fórum »
3. 2. 2014 23:14
16
Uz to tu bolo ale,,.
tak ahojte, som davnejsie zalozil forum o tom... sa tam vyjadrili mnohi ludia o tom... povzbudili ma, povedali ze to casom zistim ale vec sa ma tak ze sa to len viac zhorsilo a ja neviem co... Otvor fórum »
3. 2. 2014 22:54
7
Rozprávka na večer:D
http://www. youtube. com/watch?v=LhsCde0pNIg skapem, toto podľa mňa púšťajú v cvokárni, aspoň ja by som z toho určite bola na prášky :D Otvor fórum »
3. 2. 2014 22:25
2
Philips 6198k/12
ahojte Ak ma niekto tuto telku vedel by mi poradit ako sa da najlepsie nastavit obraz? dik Otvor fórum »
3. 2. 2014 22:15
12
Reklama??!
Nevideli ste reklamu, muz a zena idu v aute, ked zene treba veeelmi cikat a prosi muza aby zastavil auto, muz nakoniec zastavi nech sa zena vycika a v tom ako cika, ide okolo to auto... Otvor fórum »
3. 2. 2014 21:50
4
Technická mikina
Prosím vás nevedel by mi niekto povedať čo je to technická mikina ? Za odpoveď vopred ďakujem :) Otvor fórum »
3. 2. 2014 21:49
10
Cooperov test
Čaute, neviete mi poradiť aké sú limity(koľko metrov by som mala zabehnúť) na 12 minútovke?? na internete je ich veľa, ktorý je správny? potrebujem to vedieť kvôli prijímačkám ; ) Otvor fórum »
3. 2. 2014 21:38
6
Podnikateľský plán
Ahojte, musím spraviť podnikateľský plán na reklamnú agentúru (s. r. o. ) a som z toho v ... No veď viete kde... Aaa teda sa chcem spýtať či niekto z vás niečo také robil, či... Otvor fórum »
3. 2. 2014 21:34
8
Vlasové prípravky bez silikónov
Ahojte, nevedeli by ste mi poradiť nejaké šampóny, kondicionéry a masky, ktoré sú bez silikónov ? ďakujem:) Otvor fórum »
3. 2. 2014 21:33
21
Smrt a čas
Ak by nastala situacia ze vam doktor jedneho dna (zajtra) oznámi ze ste smrtelne chorý a zomriete do dvoch týždnov, aku by ste urobili vo svojom živote vec, čo by ste ešte podnikli, chceli urobit... ? Otvor fórum »
3. 2. 2014 21:32
23
Dnešná Európa
Kde v Európe by sa podľa vás dnes najlepšie žilo? Aký štát by bol najvhodnejší aby ste si tam našli dobrú prácu, založili rodinu a mali kvalitnú zdravotnú starostlivosť? Ak by ste nebrali ohľad na prípadnú jazykovú bariéru, ... Otvor fórum »
3. 2. 2014 21:25
12
Brno
Zdravim, je tu niekto kto studuje v Brne a chodi do posilky? Mal by som par otazok. Cital som si uz co je na strankach ale su tam popisane same kawkotiny a boh vi co to znamena. ... Otvor fórum »
3. 2. 2014 21:07
56
Ako sa maznať s frajerkou
čaawte.. :) chcem sa vás spýtať že čo a ako mám robiť keď sa moja priateľka chce mazliť -- maznať .. :) neviete mi nejako poradiť prosím vás ? :) budem vám veľmi vďačný Otvor fórum »
3. 2. 2014 20:57
19
Fake mobily
Oplati sa kupit iphone 5s alebo sony xperia z1 fake? V com sa lisi od originalu? Otvor fórum »
3. 2. 2014 20:29
17
Vypinanie wifi-rutera na noc a počas školy čiže nejakých 12 hod. oplatí sa to ????
Ide mi hlavne o wifi-ruter ja trávim nejaký ten čas v škole a cez noc wifi až tak nepoužívam čiže to dokopy to robí nejakých tých 12 hod. takže mne sa to oplatý ale chcem vedieť či sa... Otvor fórum »
3. 2. 2014 20:03